Prosta delovna mesta v podjetju Salomon d.o.o.

Salomon.si je največji slovenski sistem malih oglasov, oglaševanja in vsebin, ki optimalno funkcionalno in vsebinsko tako dopolnjuje kot nadgrajuje alfo in omego slovenskih malih oglasov, Salomonov oglasnik. Salomon.si omogoča iskanje po več kot 245.000 malih oglasih, dnevno pa se doda ali osveži več kot 5000 oglasov.

Posredovanje malih oglasov.

Naslov Vevška cesta 52
Pošta1260
PoštaLJUBLJANA-POLJE
Spletna stransalomon.si
DejavnostZaložništvo
Število zaposlenih500 do 999 zaposlenih
Davčna št.84996340
Matična št.5542421000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/SALOMON-D-O-O-LJUBLJANA

Vizija

Družba SALOMON d.o.o.Ljubljana se na primarni ravni ukvarja s 3 dejavnostmi:

  • tiskanje visoko nakladnih časopisov in  revij ( Salomon PRINT),
  • izdaja prepoznavnih blagovnih znamk tiskanih medijev (Salomon MEDIJI),
  • zbiranje in nadaljnja obdelava vseh vrst odpadnih sekundarnih surovin ( Salomon ECO).

Skupaj v okviru vse naštetih dejavnosti imamo več kot 700 zaposlenih delavcev.

Salomon PRINT: Na področju tiskarske dejavnosti, smo med vodilnimi tiskarji na področju rotacijskega tiska. Ukvarjamo se s tiskanjem visoko nakladnih dnevnih in regionalnih časopisov, revij, trgovskih katalogov, letakov ter brošur. Naročnikom zagotovimo celotno tehnično in vsebinsko urejanje vaših tiskovin, oblikovanje, grafično pripravo za tisk, tiskanje in distribucijo  in sicer na točno določene naslove. Velik del povpraševanja predstavljajo  stalni naročniki, ki nam zaupajo že vrsto let.

Salomon MEDIJI: Na področju medijev,smo eden prvih zasebnih založnikov v Sloveniji, ki danes izdaja prepoznavne blagovne znamke na področju tiskanih medijev (blagovne znamke: Jana, Ekipa SN, Lady, Vklop-Stop, Obrazi, Nova, Salomonov oglasnik, Naša žena, Smrklja, Naš dom, Lep vrt, Auto bild, Čvek, Salomonov ugankar, Kih…).

Salomon ECO: Deluje predvsem na področju zbiranja in nadaljnje obdelave vseh vrst odpadnih sekundarnih surovin (odpadni papir in karton, odpadna plastika, odpadne kovine…) Svoje poslovne enote oz. obrate imamo v Ljubljani, Lenartu, Lendavi, Logatcu ter Novem mestu.