Prosta delovna mesta v podjetju Plastika Skaza d.o.o.

Vse šteje. Vsak rezultat šteje in vsi delci sestavljajo našo zgodbo: - več kot 30 let smo del razvoja Šaleške doline, - več kot 180 zaposlenih je del našega podjetja, - več kot 4300 ton predelanih plastičnih materialov je del uspeha, - več kot 90 % izvoz v tujino in - delovni park s 45- imi brizgalnimi stroji. Reference: - Gorenje, - Kovinoplastika Benda, - Cablex, - Secaplast,...
Naslov Selo 22
Pošta3320
PoštaVelenje
Telefon03 8963600
Emailinfo@skaza.si
Spletna stranplastika-skaza.si
DejavnostEkologija; Plastika in izdelki iz plastike
Število zaposlenih200 do 249 zaposlenih
Davčna št.51207915
Matična št.2187809000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/PLASTIKA-SKAZA-D-O-O

Vizija

VIZIJA: Naša vizija je postati vodilno podjetje v predelavi plastičnih mas v Sloveniji in si utrditi konkurenčen položaj v Evropi in svetu. Želimo specializirati proizvodnjo najzahtevnejših izdelkov visoke kakovosti. S programsko usmeritvijo želimo razširiti doseženo uveljavljenost podjetja na področju razvoja, proizvodnje in prodaje izdelkov iz plastičnih mas. Želimo si uspehov in rasti podjetja, ob tem pa seveda enako za svoje zaposlene, naročnike in vse okoli nas. POSLANSTVO: Z znanjem, dolgoletnimi izkušnjami in vhunsko tehnologijo želimo izpolnjevati vse potrebe naročnikov. Uresničiti najzahtevnejše ideje in pri tem dosegati najvišjo kakovost. Ustvarjati znotraj svetovnih trendov oblikovanja plastičnih mas za najrazličnejše namene.

Cilji

CILJI: - vlaganje v razvoj in strateške partnerske odnose, - prisotnost na svetovnem trgu, - ekološka proizvodnja brez onesnaževanja okolja in - dobrodelne aktivnosti podjetja. STRATEGIJE: - s strateškimi, razvojnimi in investicijskimi aktivnostmi izboljšati optimizacijo proizvodnega procesa, - ostati med vodilnimi podjetji v kakovosti in iznajdljivosti brizganja plastičnih mas, - osvajati tuje trge partnerjev, dobaviteljev in kupcev in prispevati k rasti, razvoju in moči podjetja, - s sodobno organizacijo poslovanja zagotoviti optimalne cene in učinkovito distribucijo in - vlagati v specializacijo in izobraževanje zaposlenih ter izboljšave delovnega okolja.

Storitve in/ali izdelki

- elektro industrija, - bela tehnika, - avtomobilska industrija, - pohištvena industrija in - izdelki za široko potrošnjo.