PALTA, trgovina in storitve, d.o.o.

Naša zgodba

Hood Burger se je rodil avgusta 2012 na štantu pred Sax Pubom v Ljubljani. Til Pleterski in Klemen Ptičak sta tedaj prvič v zgodovini Slovenije predstavila gurmanski burger narejen iz 100% slovenske pašne govedine, domače krompirjeve bombice in drugih lokalnih sestavin serviran na ulični način. Odziv strank je bil fantastičen in tako je Hood Burger novembra istega leta dobil svojo prvo stalno lokacijo pred centrom Interspar Vič. Hood Burger je tako za vedno spremenil slovensko street food sceno.  

NaslovCesta v Mestni log 55
Pošta1000
KrajLjubljana
Spletna stranhoodburger.si
Davčna št.81166559
Matična št. 3977480

Vizija

 

 

Storitve in/ali izdelki

Street food na visokem nivoju

Hood Burger je sodobna ulična restavracija, kjer strežemo najokusnejše goveje burgerje, steak sendviče in čisto pravi domači krompirček. Eno najbolj znanih svetovnih ikon hitre hrane – hamburger, smo sestavili po svojem okusu, vendar smo se držali njegove osnovne definicije. 

Kakovostne sestavine so za nas primarnega pomena, zato smo najboljše poiskali v naši okolici. Podpiramo lokalne pridelovalce in se s tem trudimo manjšati negativen vpliv emisij na okolje, ker sestavine niso pripeljane z različnih koncev sveta. Več o naših sestavinah lahko preberete tukaj.