NIVO Stroj-Kovina d.o.o.

Prosta delovna mesta v podjetju NIVO Stroj-Kovina d.o.o.

Podjetje Stroj kovina d.o.o. je bilo ustanovljeno v letu 1995 kot pravni naslednik predhodne tovarne žičnih izdelkov "Žična" Celje, ki je sodila pod okrilje Slovenskih železarn. S ciljem nadaljevanja 60 letne tradicije predelave žice v proizvode, je Stroj kovina d.o.o. prevzela del tržno zanimivih proizvodov in programov. Na osnovi pridobljenih dolgoletnih izkušenj, spremljanju razvoja in novih tehnologij, podjetje danes uspešno obvladuje razvoj, proizvodnjo in prodajo tehnično/tehnološko zahtevnejših žičnih proizvodov za potrebe industrije in posameznikov.
Razvoj, proizvodnja in prodaja tehnično/tehnološko zahtevnejših žičnih proizvodov za potrebe industrije in posameznikov.
Naslov Lava 11
Pošta3000
PoštaCelje
Telefon03 4261835
Emailinfo@nivo-strojkovina.si
DejavnostGradbeništvo
Število zaposlenihNi podatka o zaposlenih
Davčna št.24574007
Matična št.5890659000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/NIVO-STROJ-KOVINA-D-O-O-V-STECAJU

Storitve in/ali izdelki

Proizvodni program podjetja se v osnovi deli na: - program industrijskih in vibracijskih sit, - program ograjnih sistemov (panelne ograje, mrežne ograje), - program plazemskega in avtogenega razreza, - program transportnih trakov, strojnih sit za sejanje odpadkov, zemlje, tehnološke rešitve predelave nenevarnih odpadkov iz gospodinjstev, - program konstruiranja in izdelave različnih kovinskih konstrukcij in nadstreškov, - razne usluge, kot so razrez pločevine,...

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.