Prosta delovna mesta v podjetju MKV Montaža d.o.o.

Podjetje MKV Montaža d.o.o. je ustanovil Marjan Vouk po dolgoletnih izkušnjah vodenja projektov izdelave, predelave, montaže, demontaže kovinskih izdelkov in polizdelkov v industrijskih obratih.
Glavno dejavnost podjetja predstavlja montaža, predelava, demontaža industrijskih postrojenj. Dejavnost izvajamo na različnih področjih avtomobilske industrije, živilsko – predelovalne industrije, petro-kemične industrije in energetike. Prav tako v podjetju podajamo velik pomen varjenju. Spremljamo zahteve strank in z usposabljanjem naših varilcev dosegamo najvišjo kakovost izdelkov. Vsi varilci imajo veljaven a-test.
Naslov Rogaška cesta 42
Pošta3240
PoštaŠmarje
Telefon08 2052590
Spletna stranmkv-montaza.si/
DejavnostKovinski izdelki in oprema
Število zaposlenihNi podatka o zaposlenih
Davčna št.54973040
Matična št.3779726000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/MKV-MONTAZA-D-O-O-V-LIKVIDACIJI-V-STECAJU

Vizija

VIZIJA: Podjetje MKV Montaža d.o.o. želi v Evropi postati prepoznavno po svoji strokovnosti, hitrosti in kvaliteti na področju montaže industrijskih sistemov. Z mrežo uspešnih partnerskih podjetij želimo ponuditi celovite tehnološke rešitve, z namenom v celoti zadovoljiti potrebe naročnika. Ob konstantni, stabilni rasti podjetja se želimo s svojo ali partnersko proizvodnjo vključiti v nove obetavne industrijske sektorje, kot so alternativni in obnovljivi viri energije. POSLANSTVO: Naše poslanstvo je uspešno zadovoljiti vse potrebe in želje naših naročnikov. Eno od osnovnih poslanstev je tudi skrb za zaposlene skozi zagotavljanje prijetnega delovnega okolja in socialne varnosti. Prav tako skušamo ustvarjati in vzdrževati dolgotrajna partnerska sodelovanje CEC (podjetje-zaposleni-stranke). VREDNOTE: Gradimo in vzdržujemo skrben odnos do vsake stranke, dobavitelja in zaposlenega. Skrbimo za socialno varnost naših zaposlenih in jim prisluhnemo. Storitve izvajamo hitro, kvalitetno(ISO 9001, SCC*/SCP) in strokovno (A-testi varilcev). Vseskozi sledimo novim tehnološkim postopkom in praksam, tako v managementu kot v proizvodnji-izvedbi. Neprestano usposabljamo in zagotavljamo ustrezne kadre, ki imajo s podjetjem skupno vizijo in vrednote.

Cilji

V podjetju MKV Montaža d.o.o. nenehno sledimo novim trendom in zahtevam na področju organizacije vodenja in varnosti, zdravja pri delu. Kakovost vodenja podjetja dokazujemo s certifikatom ISO 9001:2008 in varnostni certifikatom SCC*/SCP(VCA), pridobljenim maja 2012.

Storitve in/ali izdelki

Glavno dejavnost podjetja predstavlja montaža, predelava, demontaža industrijskih postrojenj. Dejavnost izvajamo na različnih področjih avtomobilske industrije, živilsko – predelovalne industrije, petro-kemične industrije in energetike. V podjetju podajamo velik pomen varjenju. Spremljamo zahteve strank in z usposabljanjem naših varilcev dosegamo najvišjo kakovost izdelkov.