Prosta delovna mesta v podjetju MIK, d.o.o.

Podjetje MIK Celje, d.o.o. je proizvajalec PVC, ALU in lesenega stavbnega pohištva ter ponudnik celovitih rešitev za posodobitve ali nove zasteklitve objektov. V 20-ih letih obstoja je podjetje pod taktirko generalnega direktorja Francija Pliberška raslo in se razvilo v družbeno odgovorno podjetje z 200 zaposlenimi, ki se lahko pohvali tudi z evropskim priznanjem poslovne odličnosti. Vizija in cilji za prihodnost so jasno zastavljeni in v skladu z našim sloganom 'Izzive spreminjamo v uspehe!' Naj vaš izziv postane uspeh!
Dejavnosti podjetja MIK Celje: - proizvodnja, prodaja in montaža PVC, ALU, LES in LES/ALU stavbnega pohištva, notranjih, protipožarnih, vhodnih in garažnih vrat, - veleprodaja materialov za uokvirjanje slik in okvirjev ter - investicijska dejavnost in upravljanje z nepremičninami.
Naslov Celjska cesta 55
Pošta3212
PoštaVojnik
Telefon03 4255050
Emailmik@mik-ce.si
DejavnostStavbno pohištvo; Nepremičnine; Plastika in izdelki iz plastike
Število zaposlenih100 do 149 zaposlenih
Davčna št.70919844
Matična št.5370507
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/MIK-D-O-O_VOJNIK

Vizija

VIZIJA, POSLANSTVO, VREDNOTE: Stremimo k odličnosti: Postali bomo vodilni proizvajalec in ponudnik PVC, lesenih in ALU okenskih sistemov ter ponudnik celovitih rešitev za zasteklitve človeku prijaznih prostorov v JV regiji Evrope. Postati želimo eno izmed 10 najuglednejših in družbeno odgovornih podjetij v Sloveniji. Kako bomo spremenili vaš pogled na življenje: - z okenskimi sistemi, ki izboljšujejo kakovost bivanja z vidika energije, estetike, varnosti, počutja, zaščite pred hrupom in vzdrževanja, - z okvirji, ki vdahnejo sliki in prostoru življenje, - z nepremičninami, ki ponujajo višji življenjski standard in - s humanitarnim udejstvovanjem, ki neposredno in posredno izboljšuje življenje soljudi. Temeljne vrednote ali MIK-ov duh: - Poštenost, odkritost in korektnost. - Medsebojno spoštovanje in skrb za sodelavce. - Partnerstvo, profesionalizem in strokovnost. - Spodbujanje ustvarjalnih prispevkov vsakega sodelavca. - Skrb za samoizpopolnjevanje, prenos znanja in izkušenj na sodelavce.

Storitve in/ali izdelki

- PVC okna, - ALU okna, - lesena okna, - LES-ALU okna, - senčila, - police, - stekla, itd.