Prosta delovna mesta v podjetju MEGA M d.o.o.

Mega M je vodilno podjetje na področju sodobnih telekomunikacij, podatkovnih komunikacij in najsodobnejših tehnologij računalništva v oblaku. Poslovnim uporabnikom nudimo kvalitetne in napredne storitve IP in mobilne telefonije, dostopa do interneta in popolne pisarne v oblaku. V lastnem razvojnem oddelku razvijamo informacijske in telekomunikacijske produkte in storitve.

Operater IP in mobilne telefonije za poslovne uporabnike. Ponudnik storitev računalništva v oblaku, storitev dostopa do interneta in IP televizije.

Naslov Rudarska cesta 6
Pošta3320
PoštaVelenje
Telefon03 7770000
Emailinfo@mega-m.si
Spletna stranmega-m.net
DejavnostTelekomunikacije
Število zaposlenih20 do 49 zaposlenih
Davčna št.91708672
Matična št.1707973
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/MEGA-M-D-O-O

Vizija

Želimo postati pomembnejši ponudnik celovitih telekomunikacijskih in informacijskih storitev za poslovne uporabnike v Sloveniji in širši regiji, podjetjem ponujati najsodobnejše, zanesljive in kvalitetne produkte in storitve.

Cilji

Nenehno slediti razvoju novih storitev in produktov na trgu in jih na ustrezen način uvajati v poslovna okolja naših strank.

Storitve in/ali izdelki

Vrhunska pisarna v oblaku mCLOUD. IP telefonija za poslovne uporabnike MegaTel. Mobilna telefonija MegaTel Mobile. Dostop do interneta. IP televizija.