MEGA M d.o.o.

Mega M je vodilno podjetje na področju sodobnih telekomunikacij, podatkovnih komunikacij in najsodobnejših tehnologij računalništva v oblaku. Poslovnim uporabnikom nudimo kvalitetne in napredne storitve IP in mobilne telefonije, dostopa do interneta in popolne pisarne v oblaku. V lastnem razvojnem oddelku razvijamo informacijske in telekomunikacijske produkte in storitve.

Operater IP in mobilne telefonije za poslovne uporabnike. Ponudnik storitev računalništva v oblaku, storitev dostopa do interneta in IP televizije.

Davčna št.91708672
Matična št.1707973
Spletna stranhttp://www.mega-m.net
Zaposlenih20 - 49
NaslovRudarska cesta 6
Pošta3320
KrajVelenje

Vizija Želimo postati pomembnejši ponudnik celovitih telekomunikacijskih in informacijskih storitev za poslovne uporabnike v Sloveniji in širši regiji, podjetjem ponujati najsodobnejše, zanesljive in kvalitetne produkte in storitve.

Cilji Nenehno slediti razvoju novih storitev in produktov na trgu in jih na ustrezen način uvajati v poslovna okolja naših strank.

Storitve in/ali izdelki Vrhunska pisarna v oblaku mCLOUD. IP telefonija za poslovne uporabnike MegaTel. Mobilna telefonija MegaTel Mobile. Dostop do interneta. IP televizija.