Prosta delovna mesta v podjetju MB - Naklo d.o.o.

MB-NAKLO d.o.o. je trgovsko podjetje, ki uspešno raste in se razvija že od leta 1990. V tem obdobju smo našim kupcem, dobaviteljem ter drugim poslovnim partnerjem dokazali našo profesionalnost, zanesljivost, prilagodljivost, kvaliteto, hitrost storitev ter pripravljenost na dialog. Rezultat naše poslovne odličnosti, za katero si stalno prizadevamo, predstavljajo zastopstva za vodilne svetovne proizvajalce s posameznih področij tehnike, obdelovalnih strojev, vpenjanja, avtomatizacije in montaže procesov, obenem pa dolgoletno in uspešno sodelovanje z mnogimi najuspešnejšimi slovenskimi podjetji ter samostojnimi podjetniki s področja elektro in kovinsko predelovalne industrije ter proizvodnje avtomobilskih delov. Našo ponudbo odlikuje širina in kvaliteta hkrati. Obsega programe merilnega, kontrolnega, rezilnega, vpenjalnega, brusnega, polirnega in ročnega orodja, stroje, opremo za delavnice in avtomatizacijo. Svojim kupcem nudimo opcijske rešitve, ki jim skupaj z našo strokovno podporo zagotavljajo dvig tehničnega nivoja proizvodnje in s tem izboljšujejo njihovo konkurenčnost.
Trgovina na debelo s kovinskimi proizvodi, inštalacijskim materialom, napravami za ogrevanje.
Naslov Ulica Toma Zupana 16
Pošta4202
PoštaNaklo
Telefon04 2771700
Emailmb-naklo@mb-naklo.si
Spletna stranmb-naklo.si
DejavnostOrodjarstvo; Trgovina; Kovinski izdelki in oprema
Število zaposlenih10 do 19 zaposlenih
Davčna št.16449240
Matična št.5358612000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/MB-NAKLO-D-O-O

Vizija

POSLANSTVO: Popolna storitev in celovita rešitev. Z uspešnim in stabilnim razvojem podjetja ter zagotavljanjem sistemske kakovosti želimo poskrbeti za globalno konkurenčnost in zadovoljstvo naših kupcev, zadovoljstvo in varnost zaposlenih ter partnerski odnos z dobavitelji in okolico, v kateri živimo. Menimo, da je za doseganje teh ciljev potrebno stalno nadgrajevanje našega strokovnega znanja, ki se dopolnjuje in nadgrajuje s podjetniško inovativnostjo, timskim delom, občutljivostjo za zaznavanje potreb naših kupcev ter spremljanjem utripa razvoja evropskega gospodarstva. VIZIJA: Presegati vaše in naše želje. Uspehi podjetja MB - Naklo d.o.o. so sad trdega in vztrajnega dela, izjemne strokovnosti, podjetniške inovativnosti ter pripadnosti celotnega kolektiva ciljem podjetja. Prizadevamo pa si postati še boljši! V še večji meri želimo izpolnjevati potrebe naših kupcev ter s partnerskim odnosom dosegati najboljše rezultate.

Storitve in/ali izdelki

- Rezilno orodje, - vpenjalno orodje, - stroji, - avtomatizacija, - oprema za delavnice, - merilno in kontrolno orodje, - brusno in kurilno orodje, - ročno orodje.