Prosta delovna mesta v podjetju Litostroj Power d.o.o.

Litostroj Power je tehnološko strastna in k znanju orientirana družba, z močnim razvojno raziskovalnim oddelkom. Organizirana je v medprojektno koordinirane time, ki omogočajo visoko raven fleksbilnosti za zadovoljevanje naročnikovih potreb in pričakovanj. Sedež družbe je v Ljubljani, glavnem mestu Slovenije.

Lastne proizvodne kapacitete za težko obdelavo elementov velikih dimenzij, specialno obdelavo in varjenje sodijo med pomembne prednosti družbe. Vse faze proizvodnega procesa, od projektiranja do NC obdelave so računalniško podprte, s stalnim kontroliranjem doseganja standardov kakovosti in varovanja okolja.

Osnovne dejavnosti podjetja Litostroj Power so: projektiranje, gradnja elektrarn in izdelava energetske in industrijske opreme.

 

Naslov Litostrojska cesta 50
Pošta1000
PoštaLjubljana
Telefon01 5824102
Emailinfo@litostrojpower.eu
Spletna stranlitostrojpower.eu
DejavnostElektrični stroji in naprave; Energetika
Število zaposlenih250 do 499 zaposlenih
Davčna št.40312623
Matična št.2172836000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/LITOSTROJ-POWER-D-O-O

Vizija

V odnosih s kupci in partnerji bo Litostroj Power gojil vrednote dobrih poslovnih odnosov, podpiral razvoj in uporabo sodobnih tehnoloških rešitev ter upošteval najvišje standarde varstva okolja, varnosti in kakovosti.

POSLANSTVO: Skupina Litostroj Power bo z nudenjem konkurenčnih rešitev in izvajanjem projektov, kjer bodo zagotovljeni optimalni stroški gradnje in obratovanja v življenjskem ciklu objekta in ob tem spoštovane zahteve glede varnosti, kakovosti in vpliva na okolje, sledila cilju postati vodilna regijska družba na področju hidroenergije.

Storitve in/ali izdelki

-   vodne turbine,
-   industrijska in preoblikovalna oprema ter
-   črpalke (za obstoječe in nove hidro energetske objekte).