Prosta delovna mesta v podjetju LE-TEHNIKA d.o.o. Kranj

Le-tehnika d.o.o. je privatno podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1989. S poslovanjem je začelo takoj po ustalitvi politično-gospodarski razmer v februarju 1990. Prvi izdelek je bila električna krtača za oblikovanje pričesk, ki se je zelo dobro prodajala v Sloveniji in na območjih bivše Jugoslavije. Že od začetka je podjetje obvladovalo celoten proizvodni proces od ideje, razvoja, izdelave orodij, proizvodnje pa do prodajnih in poprodajnih aktivnosti. Danes je podjetje vodilni evropski razvijalec in proizvajalec LED cestnih svetilk.

Kvaliteta je bila in je še vedno pomemben vidik vizije in strategije poslovanja.

Naslov Šuceva ulica 27
Pošta4000
PoštaKranj
Telefon04 2020200
Emailinfo@le-tehnika.si
Spletna stranle-tehnika.si/
DejavnostHidravlika; Telekomunikacije; Trgovina
Število zaposlenih50 do 99 zaposlenih
Davčna št.41065751
Matična št.5327423000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/LE-TEHNIKA-D-O-O-KRANJ

Vizija

S tehnično dovršenimi izdelki pristaviti svoj kamenček k mozaiku zelenega planeta.

Cilji

Vsako leto po celem svetu z našimi svetili prihranijo nekaj MWh električne energije in nekaj ton CO2 izpustov. Pomagajte nam, da naredimo ta planet bolj zelen.

Storitve in/ali izdelki

Proizvajamo energetsko učinkovite LED svetilke, ki jih lahko srečate v Nemčiji, Švici, Španiji, Boliviji, Ekvadorju, Bližnjem vzhodu, Daljnem vzhodu in na drugem koncu sveta na Novi Zelandiji (prisotni v več kot 50ih državah sveta).

Hkrati smo tudi eni redkih proizvajalcev kriogenskih hladilnikov na svetu (hladilniki za infrardeče kamere in senzorje za nove aplikacije na Zemlji ali v vesolju). Z našo tehnično dovršenostjo želimo pomagati strankam, da vidijo infrardeči spekter bolje in bolj natančno kot kdajkoli prej.