Prosta delovna mesta v podjetju Kozmetika Afrodita d.o.o. Rogaška Slatina

Kozmetika Afrodita danes... zaposluje 120 ljudi različnih strok, s poudarkom na visoko izobraženem kadru iz področja farmacije, mikrobiologije, kemije, managementa in trženjskega komuniciranja, ki jih povezujejo sledeče vrednote: močno timsko delo, odkritost v odnosih, spodbujanje ustvarjalnosti in motiviranje sodelavcev.
Proizvodnja parfumov in toaletnih sredstev.
Naslov Kidričeva ulica 54
Pošta3250
PoštaRogaška
Telefon03 8121160
Emailinfo@kozmetika-afrodita.si
Spletna strankozmetika-afrodita.com/
DejavnostKozmetična dejavnost
Število zaposlenih100 do 149 zaposlenih
Davčna št.84727071
Matična št.5300444000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/KOZMETIKA-AFRODITA-D-O-O-ROGASKA-SLATINA

Vizija

VIZIJA: Vizija podjetja je ostati uspešen gospodarski subjekt, ki se s pomočjo znanja in kakovostnega dela učinkovito spoprijema z izzivi sodobnega časa in ustvarja nove smernice v kozmetični industriji. POSLANSTVO: Poslanstvo podjetja je trdna vpetost in koristnost za družbeno okolje ter vsakega posameznika posebej. S svojimi izdelki in storitvami želi podjetje kar najbolje zadovoljiti potrebe potrošnikov in plodno sodelovati s poslovnimi partnerji, z dobavitelji itd.

Cilji

Cilj podjetja je utrditev blagovne znamke Kozmetike Afrodita na že obstoječih tržiščih, dolgoročno pa ostati ena najuglednejših in družbeno dobro ozaveščenih kozmetičnih hiš na domačem in tujih trgih ter stalno, kakovostno zadovoljevanje potreb, želja in pričakovanj kupcev. Prihodnost pripada sodobnim, podjetniško naravnanim podjetjem, ki skrbno načrtujejo in strateško upravljajo s svojo blagovno znamko, pri tem pa ostajajo zvesti tradiciji, ki jih je vodila do poslovne odličnosti.

Storitve in/ali izdelki

Program široke potrošnje: - nega obraza, - nega telesa, - anti-celulitna nega, - nega rok in nog, - prhanje & kopeli, - nega las & oblikovanje in - zaščita pred soncem. Program izdelkov za profesionalno za nego: - nega obraza, - nega telesa, - anti-celulitni nega, - nega rok in nog, - aromaterapija, - welness program, - nega las & oblikovanje.