Kolektor Etra d.o.o.

Podjetje je usposobljeno za proizvodnjo energetskih in generatorskih transformatorjev moči do 500 MVA in napetosti do 420 kV. Proizvodnja je opremljena s škarjami za rezanje in zlaganje pločevine, navijalnimi stroji za navijanje in stabiliziranje različnih vrst navitij, ter pečmi za sušenje in napravami za obdelavo ter polnenje izolacijskih olj. Visokonapetostni laboratorij za preizkušanje transformatorjev je opremljen s precizno in sodobno merilno opremo, ki omogoča natančne meritve in zanesljive rezultate. Merilni instrumenti so redno umerjani v pooblaščenih ustanovah. Z izkušeno in strokovno usposobljeno ekipo smo zmožni opraviti vse rutinske, tipske in specialne preizkuse predpisane z mednarodnimi standardi. Izvajamo tudi dielektrične preizkuse izolacije ostale visokonapetostne opreme. Tovarna opravlja tudi raznovrstno servisno dejavnost na transformatorjih različnih proizvajalcev, tako na terenu kot v matični delavnici. Odlike naše servisne ekipe so: hiter odziv, strokoven pregled in diagnoza napake ter popravilo v dogovorjenem roku.

Osnovna dejavnost družbe je razvoj, proizvodnja, servisiranje in razgradnja energetskih, distribucijskih in specialnih transformatorjev.

Davčna št.34225064
Matična št.5041686000
Spletna stranhttps://www.kolektor-etra.si/
NaslovŠlandrova ulica 10
Pošta1231
KrajLjubljana - Črnuče

Vizija

Učinkovita in okolju prijazna transformacija električne energije. KOLEKTOR ETRA d.o.o., kot mednarodni uveljavljen samostojen proizvajalec transformatorjev ob doseganju evropskih meril uspešnosti v svoji dejavnosti.