Prosta delovna mesta v podjetju IWARE informatika d.o.o.

Na tržišču smo se pojavili leta 2003. Od takrat pa vse do danes nudimo podjetjem in organizacijam informacijsko podporo. Ukvarjamo se z informacijsko podporo proizvodnji in logistiki, prodaji ter delovanju podjetja. Nudimo skladiščne sisteme, mobilno prodajo - prodaja na terenu, inventuro os ter ostale specifične rešitve za podjetja. Vsaki programski rešitvi nudimo vso potrebno strojno opremo ter potrošni materila. Da so naše rešitve nekaj izjemnega dokazuje tudi prestižna nagrada NAJ e-PROJEKT prejeta leta 2009 s strani GZS.
Svetovanje o računalniških napravah in programih.
Naslov Izlake 40
Pošta1411
PoštaIzlake
Telefon03 5679165
Emailinfo@iware.si
Spletna straniware.si/
DejavnostObdelava podatkov; Računalništvo in informatika
Število zaposlenih5 do 9 zaposlenih
Davčna št.55998950
Matična št.1839756000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/IWARE-D-O-O

Vizija

Vizija: »Kot sodobno, ekonomsko močno, prepoznavno in spoštovano podjetje v okolju v katerem delujemo, si želimo na področju razvoja in implementacije uporabniku enostavnih informacijskih rešitev, postati vodilni v panogi za podporo interni in eksterni logistiki". Povečujemo našo konkurenčnost in poslovno uspešnost, kar je posledica zadovoljstva naših strank. Kot vizijo podjetja smatramo, da lahko v prihodnosti razrešimo in ponudimo pomoč ter najdemo odgovor za veliko paleto specifičnih težav naših sedanjih in bodočih strank in jim olajšamo delovanje s svojimi rešitvami. Poslanstvo: S paleto lastnih informacijskih rešitev, bogatimi izkušnjami ter najboljšimi primeri dobrih praks v različnih branžah na področju logistike, imamo poslanstvo posredovati znanje in izkušnje čimvečjemu krogu zadovoljnih uporabnikov. Pričakujemo, da stranka od nas zahteva in tudi dobi pozitiven dejanski ROI.

Cilji

Smotri in cilji: Podjetje iWare d.o.o strmi k uresničevanju sprotnih stalnih smotrov in trajnih razvojnih smotrov udeležencev podjetja. Glavni cilji: v podjetju Iware Informatika d.o.o se bomo v naslednjih dveh letih prizadevali za rast in razvoj podjetja, ki se bo izražala predvsem v vrhunski kakovosti naših rešitev, opreme ter zadovoljstvu naših kupcev. Želimo pomagati strankam, da hitreje dosežejo svoje cilje.

Storitve in/ali izdelki

Nudimo vam: - programsko opremo (rešitve za skladišča, sledljivost, prodajo,...), - mobilne računalnike in čitalnike črtnih kod, - mobilne tiskalnike in tiskalnike nalepk, - potrošni material, - izobraževanje, svetovanje, - podporo.