ISS Facility Services d.o.o.

ISS je bil ustanovljen v Kopenhagnu leta 1901 in je z rastjo postal eden izmed vodilnih svetovnih Facility Services podjetij s skoraj 80 milijard DKK prihodkov v letu 2012. Skrivnost našega uspeha je v tem, kako smo po meri ukrojili naše rešitve za potrebe strank, kako upravljamo tveganja in kako naša ustvarjalna ekipa 543.519 zaposlenih doda pristno človeško noto pri vsem, kar počnemo.

Splošno čiščenje stavb.

Naslov Tržaška cesta 53
Pošta2000
PoštaMaribor
Telefon02 4503300
Emailinfosi@si.issworld.com
Spletna stransi.issworld.com/
DejavnostČiščenje
Število zaposlenih500 do 999 zaposlenih
Davčna št.47567759
Matična št.5472784000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/ISS-FACILITY-SERVICES-D-O-O

Vizija

Naša vodstvena načela: Naš poslovni partner je na prvem mestu Imamo strast za izvajanje storitev Spodbujamo inovativnost, Z ljudmi ravnamo spoštljivo Vodimo z zgledom Vodimo s pooblaščanjem Razvijamo sebe in druge Skupinsko delo v ISS-u je v osrčju naše uspešnosti Mi smo eno podjetje, ena znamka, ena strategija

Cilji

Ker so naši zaposleni srce našega uspeha, smo zelo ponosni na našo skrb za naše zaposlene. Da bi to podprli, je ISS razvil razločno vizijo svojih ljudi: EncentiviseTM, beseda sestavljena iz angleških besed: envision (predstavljati si), educate (izobraževati), empower (omogočati) in incentivise (stimulirati) Združuje motivacijo, izobraževanje in nagrajevanje zaposlenih v ISS.

Storitve in/ali izdelki

ISS je podjetje je sedaj eden največjih ponudnikov storitev na mednarodni ravni, kot so integrirane Facility storitve, čiščenje, catering, podporne storitve, tehnično vzdrževanje, DDD (deratizacija, dezinsekcija, dezinfekcija).