Prosta delovna mesta v podjetju Isokon, d.o.o., Slovenske Konjice

ISOKON d.o.o., je podjetje z več kot 30-letnimi izkušnjami na področju predelave tehnične plastike. Je hčerinsko podjetje avstrijske družbe Isosport in del skupine Constantia Industries.

Je eden vodilnih proizvajalcev na področju evropske kemične in gumarske industrije. Izdelki podjetja so namenjeni uporabi v različnih vejah industrije, prodaja le-teh pa je večinsko usmerjena na tuje trge. Konkurenčne prednosti so kupcem prilagojeni inovativni izdelki in rešitve, tesni odnosi s partnerji, dobro usposobljeni zaposleni, močan oddelek za razvoj.

Isokon je delodajalec, ki zaposlenim omogoča, da na poklicni poti razvijajo svoje potenciale.
Pridružite se nam in postanite del uspešne zgodbe.

 

Naslov
Pošta3210
PoštaSlovenske
Telefon03 7571100
Emailsales@isokon.si
Spletna stranisokon.si
DejavnostPlastika in izdelki iz plastike
Število zaposlenih200 do 249 zaposlenih
Davčna št.76809579
Matična št.5805694000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/ISOKON-D-O-O-SLOVENSKE-KONJICE

Vizija

Postati vodilno inovativno podjetje na področju posebnih rešitev iz termoplastov v vseh vejah industrije.

Poslanstvo

Naše poslanstvo je razvoj, proizvodnja in prodaja izdelkov s področja okolju prijaznih tehniških plastik. Našim kupcem želimo z razvojem in svetovanjem v največji meri prispevati k njihovim poslovni uspešnosti.

Temeljne vrednote

KREATIVNOST
Do uspeha vodi le trajnostni razvoj in prizadevanje za odličnost pri delu, zato spodbujamo kreativnost, inovativnost in izobraževanje. Za nas ni neuspehov, so le izkušnje. Ni napak ali porazov, so le izzivi za spremembe.

ODGOVORNOST
Zavedamo se, da je treba dolžnosti opravljati zanesljivo in dosledno, ter da je vsak za svoje delo odgovoren sodelavcem, vodstvu, podjetju in skupnosti.

SPOŠTOVANJE
Spodbujamo spoštovanje, enakopravnost in pozitivne medosebne odnose.

TIMSKI DUH
Raznolik tim zaposlenih zagotavlja celovite rešitve, ki zadovoljujejo potrebe in želje partnerjev v vseh vejah industrije.

ODKRITA KOMUNIKACIJA
Spodbujamo odprto in odkrito komunikacijo na vseh ravneh podjetja in v vseh odnosih, saj se zavedamo, da le dialog krepi medosebne odnose, pospešuje pretok znanja in povečuje storilnost.

ZAUPANJE
Zavedamo se, da je zaupanje temelj dobrega sodelovanja in uspešnega poslovanja. Zato spodbujamo zaupanje sodelavcev v sebe, v pomen svojega dela in v tim.

Vabimo vas v delovno okolje, kjer delujemo kot ekipa, se spoštujemo, si zaupamo in nam je mar drug za drugega. Skupaj sledimo viziji, da lahko dosegamo naše poslanstvo, izdelujemo visokokakovostne izdelke, opravljamo pomembno delo in skupaj rastemo kot posamezniki.

Pomembno nam je, da z zaposlenimi dolgoročno sodelujemo, zato k rednemu plačilu omogočamo dodatne ugodnosti, nadgrajevanje znanja in napredovanje. Delovnik si popestrimo z raznimi aktivnostmi za zaposlene, omogočamo brezplačen parking, ugodnosti pri dodatnih zavarovanjih, spomnimo pa se tudi na njihove družinske člane.

Storitve in/ali izdelki

Izdelki in polizdelki iz tehniških plastik ter storitve so namenjeni kupcem v industriji. Njihova značilnost je poleg visoke kakovosti, prilagodljivosti potrebi kupca in ekološka usmerjenost.