HYPEX, d.o.o.

Prosta delovna mesta v podjetju HYPEX, d.o.o.

Hypex d.o.o. je proizvodno in trgovsko podjetje v zasebni lasti, ustanovljeno leta 1990.

Nahajamo se v sodobnem, poslovnem in proizvodnem centru v industrijski coni v Lescah, kjer razpolagamo s prostori v velikosti 4500 m2. Delujemo v sklopu lastnega razvoja, proizvodnje, montaže, kontrole kakovosti, skladiščem ter testnimi in komercialnimi prostori. Podjetje nudi vse elemente industrijske avtomatizacije in industrijske opreme za strojegraditelje, vzdrževalce, inštalaterje in obrtnike tako doma kot v tujini.

Podjetje je z lastno proizvodnjo, razvojem tehnološko naprednih kartezičnih robotov ter opreme za industrijsko avtomatizacijo pod lastno blagovno znamko Unimotion vzpostavilo široko prodajno mrežo svojih kupcev in distributerjev po vsem svetu. Trenutni izvoz obsega 35 držav.

Hypex, d.o.o. ima v lasti mednarodno registrirano blagovno znamko UNIMOTION, pod katero uspešno proizvaja in prodaja svetovne konkurenčne produkte za industrijsko avtomatizacijo. Smo visoko tehnološko usmerjeno podjetje na področju industrijske avtomatizacije, katerega cilj je zadovoljevanje kupcev z visoko avtomatizacijo delovnih procesov.

Naslov Alpska cesta 43
Pošta4248
PoštaLesce
Emailinfo@hypex.si
Spletna stranhypex.si/
DejavnostHidravlika
Število zaposlenih50 do 99 zaposlenih
Davčna št.33526290
Matična št.8504326000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/HYPEX-D-O-O_LESCE_ALPSKA-CESTA_8504326000

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.