Prosta delovna mesta v podjetju Gumitehna d.o.o.

Začetki podjetja Gumitehna d.o.o. segajo v leto 1999, ko smo ideje, želje in znanje začeli uresničevati in tržiti v lastnem podjetju. Poslovati smo začeli kot veleprodajno podjetje, v začetku leta 2001 pa smo odprli prvo trgovino na drobno v Škofji Loki, Kidričeva c. 29. V začetku leta 2002 smo odprli trgovino tudi v Kranju na Gregorčičevi ulici, kjer smo vse do konca leta 2007 uspešno izpolnjevali začrtane cilje. Konec leta 2007 smo najete prostore na Gregorčičevi ulici zapustili in se preselili v lastno poslovno stavbo v Savski loki 22 (bivša Planika). Novi prostori nam omogočajo veliko boljše pogoje za delo, saj je na voljo bistveno več trgovinskih in skladiščnih prostorov. Za vse stranke pa je še bolj pomembno, da so ob vhodu vedno na voljo parkirni prostori za vse vrste vozil. Uspešnost dela je razvidna tudi ob trdnih povezavah s dobavitelji (Goodyear, Sava, Concar, Gumotex,…) Prav tako smo ponosni na večkratno nominacijo za naziv Gazela. Poleg vse večjega obsega dela, beležimo tudi vse večjo zaposlenost. Tako je trenutno zaposlenih 12 ljudi.
Osnovna dejavnost podjetja je prodaja na debelo in drobno gumenotehničnih izdelkov po Sloveniji, državah EU in državah, ki so nastale na območju nekdanje Jugoslavije.
Naslov Savska loka 22
Pošta4000
PoštaKranj
Telefon04 2801888
Emailinfo@gumitehna.si
Spletna strangumitehna.si
DejavnostGumarstvo
Število zaposlenih10 do 19 zaposlenih
Davčna št.72269804
Matična št.1358405000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/GUMITEHNA-D-O-O

Storitve in/ali izdelki

- Pogonski elementi. - Traktorske pnevmatike in zračnice. - Avtoplašči in zračnice. - Industrijske in poljedelske pnevmatike in zračnice. - Polna kolesa. - Motorske pnevmatike in zračnice. - Pnevmatike in zračnice za mopede. - Gumenjaki GUMOTEX in oprema. - Profili. - Pvc in gumi cevi. - Tehnične plošče in avtotekači. - Umetno usnje in poliesterska pena. - Gumenotehnični izdelki. - Lepila. - Drugi izdelki.