GateHub d.o.o.

Smo mlado, hitro rastoče finančno-tehnološko podjetje, ki kot hčerinska družba predstavljamo del multinacionalnega podjetja GateHub. GateHub Ltd. je bil, kot matična družba, ustanovljen leta 2014, medtem ko je podružnica v Sloveniji pričela s svojim delovanjem julija 2017. Število zaposlenih se je v manj kot dveh letih povečalo na skoraj 40 članov ekipe, ki še vztrajno narašča.

Podprti smo s strani izjemnih investitorjev (Chris Larsen - CEO & ustanovitelj Ripple Labs, Greg Kidd - investitor @Twitter, Nejc Kodric - CEO & ustanovitelj podjetja Bitstamp), s pomočjo katerih razvijamo nove smernice modernega finančnega poslovanja. Ker se zavedamo hitro spreminjajočih se tehnologij, vedno stremimo k novim izzivom in najprimernejšim pristopom, ki omogočajo izdelavo kvalitetnih in inovativnih produktov.

Pri delu nas vodijo naslednje vrednote: Prijaznost, transparentnost, inovativnost, integriteta in strast.

Prijaznost je naša prepoznavna lastnost. Prijazen pogled, vesel nasmeh, toplo rokovanje in zahvala so geste, ki smo jih zmožni vsi ljudje, obenem pa tovrstna dejanja močno vplivajo na medsebojno povezanost, pripadnost in občutek bližine. V naši družbi znamo poslušati in ravnati tako, da se vsak zaposleni počuti slišanega ter upoštevanega.

V družbi GateHub poslujemo strokovno, odgovorno in transparentno. S tem gradimo zadovoljstvo zaposlenih, zvestobo strank in zaupanje partnerjev. Naše konkurenčne prednosti dosegamo na inovativen, zakonit in etičen način.

Kreativne inovacije in inovativni produkti vsekakor lajšajo življenje posameznikov in družbe na različnih nivojih, zato v našem podjetju razmišljamo odprto in izven ustaljenih smernic. Izzive prepoznamo in rešujemo tam, kjer jih drugi ne zaznavajo. Zavedamo se pomena podajanja predlogov s strani zaposlenih, ki vodijo k izboljšanju obstoječih sistemov in postopkov v družbi, zato spodbujamo unikaten pogled in razmišljanje zaposlenih ter podpiramo kreacijo novih idej. S spodbujanjem ustvarjalne klime zagotavljamo, da so ideje izražene, slišane in uveljavljene v obliki novih rešitev.

V naši družbi delujemo zakonito in pošteno, skladno z etičnimi normami in veljavnim pravom. Naši zaposleni delujejo z integriteto - govorijo to v kar verjamejo in delajo to, kar govorijo.

Strast je pomembna sestavina našega recepta za učinkovitost pri doseganju in preseganju zastavljenih ciljev, ki vodijo k uspehu. Naši zaposleni delujejo na področju, ki jim je dragoceno in jih na kariernem ter osebnostnem nivoju najbolj izpopolnjuje, zato so poleg veselja do dela in izpolnjevanja ciljev, usmerjeni tudi k preseganju izzivov in samega sebe.

Znanje je za nas ključna vrednota, zato veliko vlagamo tudi v razvoj zaposlenih in jim nudimo ustvarjalno ter sproščeno delovno okolje, pri organiziranju dela pa stremimo k uravnoteženosti poklicnega in zasebnega življenja.

Davčna št.97333638
Matična št.97333638
Spletna stranhttps://gatehub.net/
NaslovZaloška cesta 1
Pošta1000
KrajLjubljana

OPIS IDEALNIH KANDIDATOV:

Zaposleni so naš najpomembnejši člen, saj z zavzetim in učinkovitim delom zagotavljajo prihodnost naše družbe. Kot mlado, hitro rastoče podjetje, smo mnogokrat izpostavljeni izzivom, ki jih je moč premagati le v tesni navezi strokovno podkovanih sodelavcev, z “out of the box” razmišljanjem. Iščemo sodelavce, ki želijo delovati v urejenem, dinamičnem, hitro spreminjajočem in ciljno usmerjenem delovnem okolju.

Naša poslovna odličnost in razvoj poslovanja naše družbe temeljita na znanju in zanimanju za moderne tehnologije, prizadevanju ter medsebojnem sodelovanju, zato v našo ekipo vabimo kandidate, ki imajo profesionalen odnos do dela, stremijo k modernim tehnološkim pristopom in uživajo v timskem delu.

Pri bodočih sodelavcih še posebej cenimo proaktivnost, navdušenje in pozitivno naravnanost, profesionalnost, spretnost pri reševanju kompleksnih in nevsakdanjih nalog ter ciljno usmerjenost. Iščemo motivirane, top strokovnjake, željne učenja in konstantnega nadgrajevanja, svoje karierne izzive pa vidijo na področju novih tehnologij in spreminjanju delovanja modernih financ.

Velik poudarek dajemo na medsebojno sodelovanje, zato je za nas idealen sodelavec iskrena in spoštljiva oseba, ki ceni dobre medsebojne odnose, uživa v timskem delu, delu s poslovnimi partnerji in s svojim delom ter odnosom pripomore k soustvarjanju uspešnega delovanja družbe.

Inovativnost je ena izmed naših pomembnejših vrednot, zato zaposlene vselej spodbujamo, da s kreativnimi idejami in predlogi stremijo k izboljšavam in po svojih najboljših močeh prispevajo k ustvarjanju kreativnih tehnoloških rešitev.

Naša posebnost je, da delujemo v mednarodnem okolju, zato želimo v svoji sredini osebo, ki sprejema kulturno raznolikost in ji je delovanje v takem okolju nekaj povsem naravnega.