Prosta delovna mesta v podjetju Eurospin Eko d.o.o.

Družba Eurospin je največji italijanski diskont z več kot 1.200 prodajnimi mesti v Italiji, Sloveniji in na Hrvaškem. Skupino Eurospin sestavlja sedem hčerinskih družb, od leta 2004 pa za slovenski trg skrbi podjetje Eurospin Eko d.o.o. Število poslovalnic in zaposlenih z leti raste, podjetje pa stremi k čim bolj razvejani mreži prodajnih mest po Sloveniji. Naš kolektiv namreč obsega že več kot 800 zadovoljnih zaposlenih. Družba Eurospin je odgovor na vse večjo potrebo potrošnikov po varčevanju. Obliko diskontne prodaje je uspešno prilagodila zahtevam po kakovostnih izdelkih kar se tiče okusa in spoštovanja tradicije. Z leti se je mreža prodajnih mest razširila po vsej Sloveniji, saj vse več ljudi izbira Eurospin za svojo trgovino, ponudba pa se je obogatila ob sledenju novim zahtevam in trendom.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

V podjetju zaposlujemo energične ljudi, ki jih veseli delo s strankami in se lahko poistovetijo s poslanstvom podjetja. Od naših sodelavcev pričakujemo visoko motiviranost za delo, zanesljivost in prilagodljivost ter pripravljenost za strokovni razvoj. Pomembno je, da oseba zna delati v timu in ima občutek za potrebe drugih. Najbolj iskan profili v podjetju Eurospin so prodajalci in blagajničarji.

Kaj ponujamo svojim sodelavcem?

Kdor je zaposlen v skupini Eurospin, je del dinamičnega in organiziranega okolja, ki stremi k nenehni rasti. V podjetju so nam zelo pomembne potrebe naših zaposlenih, zato ponujamo varnost zaposlitve, možnost strokovnega razvoja, druženja s prijetnimi sodelavci in različne bonitete.


Ključnega pomena se nam zdi prepoznavanje in razvijanje talentov posameznika, saj lahko na tak način oseba razvija svoje potenciale na delovnem mestu. Vodje se trudijo prepoznati talente pri svojih zaposlenih, nato pa jim v podjetju omogočamo različna izobraževanja in usposabljanja. Zelo pomembna nam je tudi varnost zaposlenih, zato skrbimo za izvajanje ustreznih izobraževanj in za oblikovanje varnega delovnega okolja.

Zaposleni prispevajo svoj del tudi k razvijanju blagovne znamke, saj se trudimo, da jih vključimo v različne aktivnosti za promocijo podjetja. Srce podjetja najlažje prikažeš z vključitvijo ljudi, ki ga gradijo in predstavljajo njegovo bistvo.

 EUROSPIN LOGATEC OTVORITEV 002


Bonitete (ki jih ponujamo) - 
V podjetju Eurospin se zavedamo, da so njeni zaposleni srce podjetja. Politika zaposlovanja v podjetju stremi k zaposlovanju bodočih sodelavcev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev. Našim zaposlenim nudimo zaposlitev za polni delovni čas z različnimi ugodnostmi:

  • Konkurenčno plačilo in možnosti dodatnega nagrajevanja
  • Zaposlenim nudimo najvišje povračilo za prehrano 7,96 EUR za vsak delovni dan ter 0,21 EUR/km za prihod na delo
  • Možnost napredovanja
  • Zagotovljen parkirni prostor za zaposlene v vseh poslovnih enotah
  • Praznično obdarovanje otrok (do 15. leta) zaposlenih

Podjetje se po najboljših močeh trudi prilagajati željam in potrebam strank ter zagotavljati kakovostne in sveže izdelke po ugodnih cenah. Po našem mnenju je ključnega pomena izvajanje lastnih dejavnosti ob popolnem spoštovanju vseh zakonskih predpisov in skladno s pošteno konkurenco, z iskrenostjo, integriteto, korektnostjo in verodostojnostjo. Hkrati pa upoštevamo zakonite interese strank, zaposlenih, trgovinskih in finančnih partnerjev ter skupnosti, v katerih je skupina Eurospin prisotna vsak dan.

Naslov Renški Podkraj 64
Pošta5292
PoštaRenče
Telefon05 3383600
Emailtajnistvo@eurospineko.si
Spletna straneurospin.si
DejavnostTrgovina
Število zaposlenih500 do 999 zaposlenih
Davčna št.33065888
Matična št.1983725000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/EUROSPIN-EKO-D-O-O

Vizija

Poslanstvo podjetja - Stranke so naše poslanstvo 

Poslanstvo skupine Eurospin je zadovoljevati potrebe strank in slednjim vse dni v letu ponujati ciljno usmerjeni izbor kakovostnih in svežih izdelkov široke potrošnje po ugodnih cenah. V podjetju se trudimo zadovoljiti stranke z vljudnostjo in prijaznostjo, pri tem pa širiti zaupanje v blagovno znamko in druge znamke v njeni lasti ter s tem varovati dobro ime skupine Eurospin. Vsak dan skrbimo za zadovoljstvo tako naših strank kot naših zaposlenih. Zavedamo se, da spoštovanje zaposlenih, spodbujanje novih zamisli in inovativnega duha vpliva na dobrobit podjetja.