Prosta delovna mesta v podjetju Eurospin Eko d.o.o.

Eurospin je leta 1993 ustanovila skupina sodelavcev z dolgoletnimi izkušnjami na področju široke distribucije.

Eurospin predstavlja italijansko rešitev za rastočo potrebo potrošnikov po varčevanju. Uspelo nam je prilagoditi obliko diskontne prodaje zahtevi po kakovostnih izdelkih v spoštovanju okusa in tradicije. Načelo se je izkazalo za zmagoslavno, zato je Eurospin postala oporna točka tako za stranke kakor tudi za vsakogar, ki išče uspešen podjetniški projekt. Z leti se je veriga prodajnih mest razširila na vso Italijo in na bližnjo Slovenijo; vedno več ljudi se je odločalo za nakupovanje v Eurospinu, posledično se je ponudba večala in se prilagodila novim potrebam in smernicam.

Filozofija skupine Eurospin se ni spremenila: delati z najvišjo prizadevnostjo, da bo znamka Eurospin vedno zagotovilo prihranka in kakovosti.

Diskontna prodaja z več kot 1000 prodajnimi mesti v Italiji in Sloveniji.

Naslov Renški Podkraj 64
Pošta5292
PoštaRenče
Telefon05 3383600
Emailtajnistvo@eurospineko.si
Spletna straneurospin.si
DejavnostTrgovina
Število zaposlenih500 do 999 zaposlenih
Davčna št.33065888
Matična št.1983725000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/EUROSPIN-EKO-D-O-O

Vizija

POSLANSTVO: PAMETNI NAKUP Poglavitno poslanstvo Skupine Eurospin je: zadovoljitev zahtev svojih potrošnikov s ponudbo kompletnega asortmaja visokokakovostnih in resnično svežih živilskih in neživilskih izdelkov po zares ugodni ceni vse dni v letu. Cilj je zadovoljitev strank z vljudnostjo in razpoložljivostjo ter posledično širjenje lastne oznake in znamke.