Prosta delovna mesta v podjetju EMZIN Zavod za kreativno produkcijo

Emzin, zavod za kreativno produkcijo, je neprofitna organizacija, ki deluje na področju kulture. Zavod izdaja revijo za kulturo Emzin, organizira izobraževalne seminarje na področju grafičnega oblikovanja in fotografije, vodi razstavišče vodilne slovenske banke in letni natečaj za izbor najboljše slovenske fotografije. Projekti, ki jih vodimo, so neprofitni. Revijo sofinancira slovensko Ministrstvo za kulturo, ostale dejavnosti pa priložnostni sponzorji. Vsi projekti so namenjeni kulturi in umetnosti na splošno. Z dosedanjimi dejavnostmi smo dokazali, da je predvsem grafično oblikovanje vsebina, ki je deležna izjemnega odziva zainteresirane javnosti.
Izdajanje revij in druge periodike.
Naslov Leskoškova cesta 12
Pošta1000
PoštaLjubljana
Telefon01 4303540
Emailemzin@guest.arnes.si
Spletna stranemzin.si
DejavnostZaložništvo
Število zaposlenih0 zaposlenih
Davčna št.91213380
Matična št.5893925000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/EMZIN

Vizija

Revija Emzin posebno pozornost posveča svoji vizualni podobi, zlasti rabi fotografije in oblikovanju vizualij. Vsi objavljeni materiali v reviji so avtorsko delo, pripravljeni izključno za potrebe Emzina. Uredništvo vztraja pri višjih izvedbenih standardih, saj je eden od odločilnejših prepoznavnih znakov revije ravno njena vizualna podoba. Vsebina posamezne revije je tematsko orientirana.

Storitve in/ali izdelki

- grafično oblikovanje, - organizacija izobraževalnih seminarjev na temo fotografije in grafičnega oblikovanja, - vodenje galerije Avla Nove Ljubljanske banke, - producent na področju fotografije in grafičnega oblikovanja.