Prosta delovna mesta v podjetju Comita d.d.

Podjetje Comita je sistemski integrator, proizvajalec in dobavitelj celovitih tehnoloških rešitev in storitev s področij telekomunikacij, informacijskih tehnologij in industrijske avtomatizacije.

Delujemo v sklopu Skupine podjetij Comita in se osredotočamo na izvedbo najzahtevnejših mednarodnih infrastrukturnih projektov.

Z usposobljeno ekipo, zanesljivim konceptom vodenja, celostnim naborom storitev in uveljavljenimi partnerji zagotavljamo kakovostne in ekonomsko, okoljsko ter časovno učinkovite rezultate za zadovoljstvo in dolgoročno zaupanje naših naročnikov.

Tehnično projektiranje in svetovanje.

Naslov Ljubljanska cesta 24A
Pošta4000
PoštaKranj
Telefon04 2015440
Emailinfo@comita.net
Spletna strancomitagroup.ru/sl/
DejavnostProjektiranje
Število zaposlenih50 do 99 zaposlenih
Davčna št.13841637
Matična št.5934982000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/COMITA-D-D

Vizija

Postati vodilni ponudnik integriranih tehnoloških rešitev in storitev s področij telekomunikacij, informacijskih tehnologij in industrijske avtomatizacije v regiji.

Poslanstvo

Našim naročnikom zagotavljati prilagojene rešitve in storitve, ki jim omogočajo zanesljivo, varno, ekonomsko, časovno ter okoljsko učinkovito izvajanje proizvodnih procesov, z upoštevanjem najzahtevnejših mednarodnih standardov, zahtev in dobrih praks.

Vrednote

Ugled – ponosni smo na ugled, ki ga že desetletja uživamo pri ključnih partnerjih in stremimo k nadaljevanju in poglabljanju strateškega sodelovanja.
Izkušnje – dolgoletno sodelovanje s ključnimi partnerji nam omogoča prepoznavanje njihovih bodočih potreb in zahtev, kar nam omogoča vpeljavo naročniku prilagojenih rešitev.
Inovacije – vlaganja v razvoj nam omogočajo uporabo najnaprednejših tehnologij.

Storitve in/ali izdelki

- Telekomunikacijske rešitve.
- Avtomatizacija in varnost.
- Elektroenergetika.