Big Bang, d.o.o.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Podjetje Big Bang predstavlja eno vodilnih slovenskih podjetij na področju zabavne elektronike, bele tehnike in računalništva.

ORGANIZACIJSKA STRUKTURA IN KLIMA

V Big Bangu zaposleni soustvarjamo delovno okolje, ki spodbuja timski duh, sodelovanje, angažiranost, dosežke in opolnomočenje zaposlenih, z namenom krepiti kulturo udejstvovanja, izzivanja / razvijanja in sprejemanja sprememb. Podpiramo vse zaposlene, da dosežejo svoj polni potencial, s katerim bodo pospeševali razvoj in rast naše družbe. Naša organizacija je usklajena s poslovno strategijo / vizijo in organizacijsko kulturo, ki temelji na angažiranih, dinamičnih, odgovornih in strokovno usposobljenih zaposlenih. Temeljne vrednote in kompetence so del vseh aktivnosti zaposlenih in procesov v družbi. Skupaj ustvarjamo naš slogan Big Bang UAU.

VIZIJA IN POSLANSTVO

Big Bang je prva izbira kupcev in uporabnikov tehničnih in pametnih naprav ter vsega, kar podpira sodoben življenjski slog. Stranke navdušujemo in jim prinašamo UAU doživetja z zagotavljanjem najboljše nakupne izkušnje preko vseh prodajnih kanalov in  odličnimi storitvami za brezskrbno rabo izdelkov.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV

Pričakujemo dinamične in angažirane zaposlene, ki uživajo v prodaji in v delu z ljudmi, navdušujejo naše kupce in želijo prispevati k uspešnosti Big Banga. Big Bangov prodajalec je zavzet, skrben in z nasmehom na obrazu. Na kratko, pričakujemo UAU zaposlene.

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

Nudimo redno zaposlitev v mladem kolektivu, stimulativno nagrajevanje in priložnost za strokovni in osebnostni razvoj. V Big Bangu so zaposleni deležni tudi drugih nefinančnih ugodnosti, kot so neposreden stik z novimi tehnologijami in digitalizacijskimi trendi, možnost vključevanja v inovacijske / razvojne projekte, zanimiv delovni prostor, stalno izpopolnjevanje v prodajnih veščinah in vrsto drugih ugodnosti.

TVOJE NAVDUŠENJE NAD TEHNOLOGIJO JE TVOJ ZAKLAD

Če se nekje v tebi skriva tehnološki jaz, če se med inovacijami počutiš kot doma in če se tvoje navdušenje nad tehnologijo dopolnjuje s komunikacijskimi veščinami, si prav TI zaklad, ki ga iščemo. Pridruži se ekipi Big Bangovih svetovalcev!

Davčna št.18224326
Matična št.5464943000
Spletna stranhttps://jobs.bigbang.si/
Zaposlenih250 - 500
NaslovŠmartinska cesta 152
Pošta1000
KrajLjubljana