Prosta delovna mesta v podjetju Belita d.o.o.

Podjetje sodeluje z različnimi partnerji in skupaj nastopajo na trgu. Tako podjetje pokriva področja: tekstila, zdravega življenja, informatike, oblikovanja... Samostojno pa ima podjetje lastno oblikovanje in proizvodnjo. Najprej je podjetje ponujalo izdelke in storitve točno določenim podjetjem.
Glavna dejavnost podjetja Belita storitve je podjetniško in poslovno sodelovanje ter razvoj poslovnih modelov. V osnovi je podjetje storitveno podjetje, ki združuje podjetja različnih panog z namenom enotnega nastopa na trgu pod isto blagovno znamko. Podjetje je z nastopom na trgu začelo v letu 2013 s ponudbo za gostinske obrate, Kasneje pa je svojo ponudbo razširilo še na ponudbo za fizične osebe. Podjetje ima tudi lastno oblikovanje in proizvodnjo tekstilnih izdelkov.
Naslov Lokovica 20C
Pošta3325
PoštaŠoštanj
Telefon051 429799
DejavnostPodjetniške in poslovne storitve
Število zaposlenih0 zaposlenih
Davčna št.44878575
Matična št.6179991000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/BELITA-D-O-O

Storitve in/ali izdelki

Blagovne znamke: Camouflage (www.camouflage.si) IZKOZARCA.SI (www.izkozarca.si) Leenia (www.leenia.si) My Hempy (www.myhempy.si) Lupum (www.lupum.si) My shopping (www.myshopping.si) Butik daril (www.butikdaril.si) AquaSense (www.aquasense.si) La cuisine (www.lacuisine.si) NANOpoint (www.nanopoint.si) EKOnatur (www.ekonatir.si)