Prosta delovna mesta v podjetju ADRIA MOBIL Proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o. Novo mesto

Adria Mobil, d. o. o., je eden vodilnih evropskih proizvajalcev počitniških prikolic, avtodomov in mobilnih hišic, ki z blagovno znamko Adria kroji evropski trg karavaninga že več kot petdeset let. Ponudba blagovne znamke Adria obsega celovito paleto avtodomov, počitniških prikolic, vanov ter mobilnih stanovanjskih enot, ki sodijo med najbolj priljubljene v evropski panogi karavaninga. Slednje potrjujejo tako prodajne številke kot tudi podatki o tržnem deležu, kar blagovno znamko Adria uvršča med tri največje blagovne znamke na področju karavaninga v Evropi. Na trgih posameznih držav in zlasti na trgu daljnega severa Evrope pa je Adria celo vodilna blagovna znamka vozil za prosti čas. Da je Adria Mobil tudi v Sloveniji prepoznana kot eno izmed najuspešnejših in dinamičnih podjetij potrjujeta tudi najvišje priznanje Republike Slovenije za poslovno odličnost ter priznanje za najboljše izvozno podjetje, ki ju je Adria Mobil prejela v letu 2017.

Adria je tako prisotna na najbolj konkurenčnih trgih na Švedskem, v Nemčiji, Franciji, na Danskem, v Veliki Britaniji, Italiji, na Nizozemskem, Hrvaškem in ostalih trgih. S svojo širitvijo iz Evrope na trge Azije in Avstralije Adria potrjuje svoj status globalne blagovne znamke, ki jo zastopajo in prodajajo že na preko 500 trgovskih mestih po vsej Evropi in svetu. Ključni dejavniki uspeha Adrie Mobil so predvsem bogato znanje in izkušnje s področja razvoja, proizvodnje ter trženja produktov za prosti čas, celovitost ponudbe, inovativnost in usmerjenost h kupcu, kar je hkrati tudi konkurenčna prednost podjetja in blagovne znamke Adria.

Osrednja dejavnost družbe je razvoj, proizvodnja in trženje počitniških prikolic, avtodomov, vanov in mobilnih hišic, ki jo dopolnjuje ponudba storitev za prosti čas in potovanja.

Organizacijska kultura in klima

V družbi Adria Mobil so zaposleni intelektualni in ustvarjalni kapital podjetja, znanje, inovativnost in timsko delo pa predstavljajo vrednote ter konkurenčno prednost družbe. Organizacijska kultura temelji na načelih, ki so usmerjena v dolgoročno rast in stabilnost podjetja ter izhajajo iz vrednot kot so odgovornost, poštenost in strpnost, medsebojno spoštovanje, zaupanje, usmerjenost k skupnim ciljem ter pripadnost. Zaposleni so vključeni v različne izobraževalne programe, posebna pozornost je namenjena tudi vrednotam družini prijaznega podjetja. Družba Adria Mobil je v slovenskem prostoru prepoznana tudi kot odličen zaposlovalec, saj je že vrsto let med finalisti projekta Zlata nit v kategoriji velikih podjetij, leta 2011 pa je bila tudi prejemnica te prestižne nagrade za najboljšega zaposlovalca v Sloveniji. Ob tem je družba leta 2007 za projekt Matrika usposobljenosti proizvodnih delavcev prejela tudi Priznanje za vzoren primer ravnanja s človeškimi viri Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine, leta 2017 najvišje državno nagrado – Priznanje Republike Slovenije za poslovno odličnost,  v letu 2019 pa je prejela tudi laskavi naziv Ugledni delodajalec 2019 za osvojeno prvo mesto v kategoriji proizvodnja in industrijski inženiring. S tem je njeno delo, vezano na ravnanje z zaposlenimi, prepoznano kot vzorno tudi v domačem poslovnem okolju, v regiji, kjer ima podjetje sedež in kjer deluje že od samih začetkov. Adria Mobil je družba, ki nesebično vlaga tudi v lastno, domače okolje s podpiranjem športnih, kulturnih in ostalih družbeno odgovornih dejavnosti.

Naša vizija in cilji

Poslanstvo Adrie Mobil – Partner za prosti čas – družba udejanja z razvojem izdelkov in storitev, ki kupce navdihujejo za nova doživetja ter kakovostno preživljanje prostega časa.

Vizijo – Dolgoročna rast in razvoj podjetja s ciljem biti eden vodilnih globalnih proizvajalcev izdelkov in ponudnikov storitev za prosti čas – dosega s kontinuiranimi vlaganji v razvoj, tehnologijo in znanje.

Eden strateških ciljev družbe je postati vodilna blagovna znamka v evropski panogi karavaninga.

Naslov Straška cesta 50
Pošta8000
PoštaNovo
Telefon07 3937100
Emailinfo@adria-mobil.si
Spletna stranadria-mobil.com/
DejavnostAvtodomi in prikolice
Število zaposlenihNad 1000 zaposlenih
Davčna št.51439972
Matična št.5479541
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/ADRIA-MOBIL-D-O-O-NOVO-MESTO

KAJ PONUJAMO SVOJIM ZAPOSLENIM?

Proizvodnja Adrie Mobil sodi med najbolj sodobne v evropski panogi karavaninga, ki zaposlenim ponuja urejeno delovno okolje, v katerem so podane številne možnosti za osebnostni razvoj posameznika, za njegovo kreativnost, inovativnost in možnost sodelovanja pri razvoju, proizvodnji in trženju izdelkov, ki krojijo sam vrh evropske panoge počitniških vozil. Družba svojim zaposlenim ponuja stimulativno nagrajevanje ter nudi možnosti vključevanja v športno in kulturno društvo, ki delujeta znotraj podjetja, ter uresničuje načela in vrednote družinam prijaznega podjetja.

DELOVNA MESTA, KI JIH ŽELIMO ZAPOLNITI

Povpraševanje po Adriinih izdelkih hitro raste kar narekuje kadrovske potrebe po kandidatih s poklici mizar, elektrikar, strojnik ter tehnikih navedenih smeri.

Za potrebe razvoja in tehnologije bomo iskali diplomante elektrotehnike, lesarstva in strojništva, z namenom oblikovanja dolgoročne baze potencialnih kadrov pa bodo za nas zanimivi tudi kandidati s področja ekonomije in informatike.