ABK d.o.o.

Poslujemo na lokaciji Trzin, Špruha 13, v lastnih poslovnih prostorih, kjer imamo pisarne, skladišče, in garaže za vozila.

ABK je priznan distributer v prehrambeni branži, nudimo artikle za prehrano, pripomočke za gospodinjstvo in nekatere tehnične artikle potrebne vsakemu uporabniku. S svojim širokim asortimanom izdelkov tako domačih kot tujih proizvajalcev oskrbujemo pomembnejše velike maloprodajne kupce predvsem v Sloveniji in tudi širše, predvsem pa v državah bivše ex. Yu..

Davčna št.53434129
Matična št.5781230000
Spletna stranhttp://www.abk.si
Zaposlenih2 - 4
NaslovŠpruha 13
Pošta1236
KrajTrzin

Vizija Naše Poslanstvo: Stalna krepitev kakovosti naših storitev in izvajanje poslovanja v skladu s slovenskimi in svetovnimi standardi, Zadovoljiti potrebe in želje kupcev ter jim ponuditi in zagotoviti večjo vrednost poslovanja od konkurence, Širiti sodelovanje s kupci, na osnovi dobrih, prijateljskih vendar profesionalnih odnosih, Nuditi zaposlenim najboljše pogoje dela, s stalnim izobraževanjem zaposlenih in nagrajevanjem po rezultatih dela, ter tako doseči popolno kakovost poslovanja, Nenehno pridobivati in uporabljati nova znanja tako pri delu kot pri vodenju podjetja.

Cilji Naša Vizija: Biti močna, moderna in k ekologiji usmerjena trgovska družba na debelo, spodobna potrošniku ponuditi najkvalitetnejše artikle po najboljši ceni, »No.1« v naših glavah in razmišljanjih je kupec, ki je za nas vedno na 1. mestu, saj se zavedamo, da lahko poslujemo samo, če kupec kupi naš izdelek.