Zadnja priložnost za prijavo na projekt Simbioz@ 2012

Projekt Simbioz@ je vseslovenski prostovoljski projekt, katerega namen je dvig računalniške pismenosti starejših. Mladi prostovoljci bodo med 15. in 19. oktobrom na delavnicah, ki bodo potekale po vsej Sloveniji starejše učili računalniških veščin.

Največji slovenski prostovoljski projekt Simbioz@, ki je organiziran s strani Zavoda Ypsilon temelji na medgeneracijskem sodelovanju, solidarnosti in spodbujanju vseživljenjskega učenja. Delavnice se bodo izvajale dvakrat dnevno, od ponedeljka do petka. Prostovoljci bodo vsak dan starejše poučili o novi temi – delovanje računalnika, svetovni splet, elektronska pošta, Facebook in nazadnje še svet mobilne telefonije.

Mladim sodelovanje na projetku prinese oziroma izpopolni znanja, na področju vodenja skupine ljudi, javnega nastopanja. Vsi, ki se še niste odločili da postanete prostovoljec, imate čas za prijavo samo še danes. Prijave so možne na 040 940 888, več informacij o delavnicah pa si lahko preberete na spletni strani projekta www.simbioza.eu.Vir: http://simbioza.eu/

Kategorije: Novice za iskalce