Natečaj

Si se ravnokar PRVIČ zaposlil? Neizmerno UŽIVAŠ v svoji prvi zaposlitvi? Želiš DELITI svojo uspešno ZGODBO? Potem iščemo prav tebe!

Na kariernem portalu Optius pripravljamo nov projekt in morda iščemo prav tebe. Torej iščemo osebo, ki se je prvič zaposlila v zadnjem letu in je s svojo prvo zaposlitvijo zadovoljen in vidi svojo prvo zaposlitev kot odskočno desko na svoji karierni poti.

Iščemo tebe, ki boš vzor in primer posameznika, ki je bil pri iskanju svoje prve zaposlitve uspešen in si lahko s svojo zgodbo motivator vsem, ki se trenutno spopadajo z iskanjem prve zaposlitve.

V kolikor želiš deliti svojo zgodbo in iskalce prve zaposlitve navdušiti, da se »vse da, če se hoče« te vabimo, da nam do petka, 31. 12. 2021 do 20.00 ure pišeš na kaja.rozman@optius.com.

Predstavi se nam v nekaj stavkih (kakšno delo opravljaš in zakaj te to veseli, s kakšnimi izzivi si se srečeval oz. se srečuješ v svoji prvi službi in kakšen bi bil tvoj nasvet generacijam, ki prihajajo za tabo).

Morda bodo izmed prispelih prijav pri Optiusu izbrali prav tvojo zgodbo, ki bo navdihnila tudi druge. 😉 Ne čakaj, daj gas.

natecaj vsebina 540x357

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.