JAVNO POVABILO podjetjem in zaposlenim - program celovite podpore podjetjem za obvladovanje in preprečevanje psihosocialnih tveganj (program PSDT)

V okviru projekta »Celovita psihosocialna podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile (NAPREJ) – Zdravo in aktivno v prihodnost!« se lahko vključite v program celovite podpore za obvladovanje in preprečevanje psihosocialnih tveganj (program PSDT).

V program PSDT se lahko prijavijo vsi gospodarski subjekti s sedežem v Kohezijski regiji Vzhodna Slovenija.

S sodelovanje v programu PSDT bo podjetje in zaposleni pridobilo številne brezplačne ukrepe za zaposlene in sicer:

  • Analizo stanja na področju duševnega zdravja zaposlenih in obvladovanja psihosocialnih dejavnikov tveganja v podjetju.
  • Stalno zaupno psihološko pomoč v obliki telefonskih, osebnih in e-svetovanj, ki so na voljo tako zaposlenim kot njihovim ožjim družinskim članom.
  • Izobraževanja s področja duševnega zdravja in obvladovanja PSDT za zaposlene, promotorje duševnega zdravja in vodstvene kadre.
  • Dostop do spletnega portala za zaposlene z zanimivimi gradivi z namenom osveščanja o duševnem zdravju ter obvladovanju PSDT.

>> Vabilo s kriteriji za sodelovanje vam je na voljo TUKAJ.

>> Prijavo za sodelovanje lahko prenesete TUKAJ.

PRIJAVO IZPOLNITE in jo natisnete, podpišete in ožigosate ter skenirano pošljete na elektronski naslov naprej@stajerskagz.si.

Prijavite se lahko do 21.2.2018 do 14.00 ure oziroma po tem datumu do zapolnitve mest.

Za dodatne informacije lahko pokličete na tel. št. 02/220-87-00 ali pišete na naprej@stajerskagz.si.

Prijazno vabljeni k sodelovanju!

Vir: www.stajerskagz.si

Kategorije: Novice za delodajalce