Informativa in arena mladih 2018 - NE ZAMUDI

Prihajajoči petek in soboto si rezervirajte za Informativo, vseslovenski sejem izobraževanja in poklicev, ki se bo odvijal na Gospodarskem razstavišču. Istočasno pa bo potekala tudi Arena mladih, ki bo ponudila številne projekte in predstavitve s področij, ki mlade najbolj zanimajo.

Informativa na enem mestu ponuja pregled izobraževalnih programov, tako v Sloveniji kot tudi v tujini - od srednjih šol do visokošolskih in podiplomskih programov, dodatnega izobraževanja in usposabljanja, jezikovnih tečajev, vseživljenjskega učenja itd.

Poleg tega pa obiskovalcem ponuja informacije o poklicih in izobraževanju. Od tega, kateri poklici obetajo, kje in kako pridobiti štipendijo, kako urediti bivanje v času šolanja, katera podjetja nudijo prakse in katera (prve) zaposlitve, kako študirati ali se zaposliti v tujini ipd. Več o Informativi si poglejte s klikom na spodnjo fotografijo.

Arena mladih bo na kup zbrala vse mlade in mlade po srcu, mračnemu januarskemu obdobju povrnila veliko življenja, vsem mladim pa ponudila dvodnevni oddih ter obilo zabave. Več o Areni mladih si poglejte s klikom na spodnjo fotografijo.

VSTOP JE PROST.

Vir: www.dobimo.se, www.informativa.si

Kategorije: Novice za iskalce