Glasbeno in plesno obarvane COOLčitn’ce z raperjem Nipketom

Se tudi vi sprašujete kje bo vaš otrok preživel poletje, medtem ko boste vi v službi? Plesni studio Artifex v sodelovanju z raperjem Nipketom organizira glasbeno in plesno obarvane COOLčitn’ce.

Poletje je čas, ki se ga večina otrok veseli predvsem zato, ker jim takrat ni treba v šolo, še lepše pa je, če lahko počitnice preživijo na zabaven način. Zato Plesni studio Artifex julija in avgusta v Ljubljani za vse otroke od 5. do 12. leta organizira poletno počitniško varstvo oziroma COOLčitn’ce. »Verjamemo, da je vedno več podjetij družinam prijaznih, zato otrokom njihovih zaposlenih nudimo poletno počitniško varstvo, ki bo potekalo vse počitnice, vsak delavnik od 7.30 do 16.30 ure,« so povedali v Plesnem studiu Artifex in dodali, da so COOLčitn’ce namenjene kreativnemu izražanju, ustvarjanju in izobraževanju. »V okviru našega programa želimo otroke spoznati s hip hop kulturo, zgodovino hip hopa, ustvarjanjem rim in glasbenih beatov ter učenjem hip hop korakov in gibov. Vsak dan se bomo odpravili tudi na različne zunanje dejavnosti, kot so adrenalinski in vodni park, kino, živalski vrt, park Tivoli itd.,« so razložili.

V vsakega od razpisanih terminov se lahko vključi 30 otrok, kar pomeni, da lahko v 5 tednih glasbeno in plesno obarvane počitnice z njimi preživi le 150 otrok. Ekipa Plesne šole Artifex obljublja, da otrokom ne bo dolgčas, posneli bodo tudi čisto svojo pesem s producentom, ki je med drugimi sodeloval tudi s Trkajem in Challe Salletom, ob zaključku vsakega termina pa bodo priredili tudi zaključni nastop z raperjem Nipketom. Prijave zbirajo na e-naslovu zabava@theartifex.si ali na telefonskih številkah 031 727 844 (Žan) in 031222 809 (Marija).

V plesnem studiu Artifex nudijo plesne tečaje tako tekmovalnim kot tudi netekmovalnim in rekreativnim skupinam. Njihov program je na voljo v Ljubljani in v Postojni.

Prosim delite novico tudi svojim sodelavcem, ki imajo otroke in bi jih to utegnilo zanimati.

Več informacij najdete tukaj.

Kategorije: Novice za delodajalce