Časnik Finance vas v sodelovanju s portalom mojazaposlitev.si v decembru obdaruje!

Izberite si svoje darilo!

Končuje se leto 2016 in vstopamo v čas, ko se ozremo nazaj ter ocenimo naše rezultate in dosežke tako na poslovnem kot na osebnem področju. Upam, da ste z doseženim zadovoljni, vsi skupaj pa si želimo v prihajajočem letu še višje in še dlje.

Časnik Finance v sodelovanju s portalom mojazaposlitev.si zato vsem prejemnikom E-novic portala mojazaposlitev.si podarja enomesečni dostop do digitalne verzije Časnika Finance ali ogledni izvod revije Moje finance.

Izberite svoje darilo!

O PONUDBI:

1. Finance DIGITAL*

  • Neomejen dostop do vseh vsebin na  www.finance.si in kar 18 specializiranih portalov – Finance kjerkoli in kadarkoli
  • popolni dostop do portala TOP JOB, kjer dnevno objavljamo sveže informacije za delodajalce in zaposlene, ki iščejo boljše priložnosti in izzive.
  • Dostop do aplikacije eFinance na iPadu, iPhonu in Androidu
  • Neomejen dostop do storitve Finance MiniBonitete, kjer preverite poslovanje svojih poslovnih partnerjev

2. Revija Moje finance**

Svetovalna revija Moje finance je  mesečnik z uporabnimi in aktualnimi informacijami za upravljanje družinskega in osebnega  premoženja. Vsak mesec v njej najdete nove nasvete o poslovnih priložnostih in možnostih dodatnega zaslužka ter prihrankov.

Kako do darila?

Izberite svoje darilo, pokličite  080 15 80 ali pišite na narocnine@finance.si in v najkrajšem času bomo uredili brezplačen prejem izbrane edicije.

Vstopite v leto 2017 popolnoma informirani o poslovnem dogajanju in novih priložnostih za posel in zaposlitev, ki se vam ponujajo.

Darilo lahko izkoristite le do 24. decembra 2016.

Opombi: 

* Testna naročnina po poteku samodejno preneha in naročniku ne nalaga nobenih dodatnih obveznosti in stroškov. Vse osebne podatke potrebne za prejem izbrane testne naročnine bo Časnik Finance varoval v skladu z zakonodajo in jih uporabljal samo z namenom analiziranja naročnikov, marketinških raziskav ter za predstavitev izdelkov in storitev. 

** Stroške pošiljanja revije Moje finance krije Časnik Finance. Pridržujemo si pravico, da revijo Moje finance v primeru večjega povpraševanja od zalog, nadomestimo z drugo edicijo ali revijo pošljemo z naslednjim mesecem.

Vir: Časnik Finance, d.o.o.

Kategorije: Novice za iskalce