Brezplačni kalkulator za vodenje evidence delovnega časa

Podjetje Špica international d.o.o. je pripravila brezplačni kalkulator za evidenco delovnega časa. Vabimo vas, da ga vključite tudi v vaš delovnih proces.

Brezplačni Špica kalkulator omogoča digitalno evidenco delovnega časa - beleženje začetka in konca dela, upravljanje odsotnosti in pripravo poročila za obračun prihodka. Tako, kot to zahteva slovenska zakonodaja!

Predstavitev Špica digitalnega kalkulatorja

Komu je Špica kalkulator namenjen?

Kalkulator je namenjen tistim, ki zaračunavate svojim strankam na podlagi urne postavke. Običajno so to: samostojni delavci, pogodbeni delavci, samozaposleni, varuške, gospodinje, oblikovalci, programerji itd.

Kateri koristi prinaša Špica kalkulator?

S kalkulatorjem za evidenco delovnega časa boste spremljali evidence opravljenih ur, nadur, odmorov in ostalih obveznosti, kot to zahteva zakonodaja. Pridobili boste odličen odličen pregled nad prisotnostmi in odsotnostmi na delovnem mestu za svoje zaposlene. V zaključku boste pripravili poročilo o opravljenem delu, ki vam bo služilo kot osnova za izdajo računa vašim strankam ali delodajalcu.

Brezplačen digitalni kalkulator za evidenco delovnega časa

Kje dostopite do Špica kalkulatorja?

Za vse dodatne informacije in dostop do kalkulatorja kliknite na povezavo “Špica Kalkulator”.

Kako uporabljati Špica kalkulator?

Uporaba je enostavna. V dotičen teden vpišite svoje ime in priimek. Za vsak dan vnesite čas začetka in konca dela ter trajanje odmora in vpišite urno postavko. Izbirate lahko med dopoldanskim ali popoldanskim časom. Polja pustite prazna, če ste odsotni. Podatke izvozite ali pošljite po e-mailu.

Še več informacij o tem, kako uporabiti kalkulator smo predstavili v kratkem video prispevku.

Vir: www.spica.si

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.