Zdravstvena nega (m/ž)

Splošna bolnišnica Jesenice

  • Datum objave:11. 6. 2021
  • Prijave do:11. 7. 2021
  • Kraj dela: Jesenice
Nazaj na seznam

Splošna bolnišnica Jesenice

Si želite postati del uspešne zgodbe v bolnišnici z več kot 700 motiviranimi in prizadevnimi zaposlenimi? Želite svoje znanje obogatiti s sodelovanjem z vrhunskimi strokovnjaki v svoji stroki? Želite s svojim delom še dodatno prispevati k uspešnosti naše bolnišnice?

Splošna bolnišnica Jesenice v svojo ekipo vabi več

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Znašli se boste v prijetni in ambiciozni ekipi ter delali v dinamičnem okolju. Deležni boste uvajanja v delo, sodelovanja s strokovnjaki s področja zdravstvene nege, oskrbe in medicine z dolgoletnimi izkušnjami, profesionalnega delovnega okolja ter možnosti strokovnega razvoja in izpopolnjevanja.

Delovni čas
polni delovni čas

Pričakujemo

Ponujamo

Delovno mesto ponuja:

Nudimo vam zaposlitev za nedoločen in določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Vrsta zaposlitve je odvisna od trenutnih potreb bolnišnice, naša primarna želja pa je dolgoročno sodelovanje.

Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Če so vaši odgovori pritrdilni, vas vabimo, da nam pošljete prijavo na naslov: info@sb-je.si ali po pošti na spodnji naslov, do 11. 7. 2021.

Vaše prijave bomo obravnavali zaupno.

Za več informacij pokličite go. Sabino Mubi (tel. 04 5868 216; sabina.mubi@sb-je.si) ali go. Tatjano Tušar (tel. 04 5868 430; tatjana.tusar@sb-je.si).

Splošna bolnišnica Jesenice

Cesta maršala Tita 112

4270 Jesenice