Upravljavec strojev in naprav v mešalnici krmil v Škofji Loki (Trata) - m/ž

JATA EMONA d.o.o.

  • Datum objave: 8. 9. 2021
  • Prijave do:16. 9. 2021
  • Kraj dela: Škofja Loka
Nazaj na seznam

Prijava na delovno mesto

Oglas ni več objavljen.

JATA EMONA d.o.o.

Največja vrednost našega dela je povezovanje pravih ljudi s pravimi delovnimi mesti, zato vas vabimo, da se nam oglasite z vašo prijavo na delovno mesto Upravljavec strojev in naprav v mešalnici krmil v Škofji Loki (Trata)

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Delo obsega upravljanje in nadziranje delovanja strojev, naprav in proizvodnih linij, osnovno vzdrževanje delovnih sredstev in delovnega okolja, uporaba zaščitnih sredstev in izvajanje dela v skladu z navodili za varno delo. Delovno razmerje se bo sklenilo za določen čas šestih mesecev z enomesečnim poskusnim delom z možnostjo podaljšanja delovnega razmerja za nedoločen čas.

Pričakujemo

Od kandidata pričakujemo:

Od vas pričakujemo, da ste  mehatronik, ali elektrotehnik, lahko tudi strojni tehnik, da imate vozniški izpit B kategorije, izpit za vožnjo viličarja. Zaželen je tudi  izpit za premikača vagonov na industrijskem tiru in izpit za gradbeno mehanizacijo. Imeti morate vsaj eno leto delovnih izkušenj.

Ponujamo

Delovno mesto ponuja:

Delovno razmerje se bo sklenilo za določen čas pol leta z enomesečnim poskusnim delom, z željo po podaljšanju za nedoločen čas.

Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Oglas ni več objavljen.