Upravljavec strojev in naprav v mešalnici krmil v Škofji Loki (Trata) - m/ž

JATA EMONA d.o.o.

  • Datum objave:10. 6. 2021
  • Prijave do:18. 6. 2021
  • Kraj dela: Škofja Loka
Nazaj na seznam

JATA EMONA d.o.o.

Največja vrednost našega dela je povezovanje pravih ljudi s pravimi delovnimi mesti, zato vas vabimo, da se nam oglasite z vašo prijavo na delovno mesto  Upravljavec strojev in naprav v mešalnici krmil v Škofji Loki (Trata)

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Delo obsega upravljanje in nadziranje delovanja strojev, naprav in proizvodnih linij, osnovno vzdrževanje delovnih sredstev in delovnega okolja, uporaba zaščitnih sredstev in izvajanje dela v skladu z navodili za varno delo. 

Pričakujemo

Od kandidata pričakujemo:

Od vas pričakujemo, da ste  mehatronik, ali elektrotehnik, lahko tudi strojni tehnik, da imate vozniški izpit B kategorije, izpit za vožnjo viličarja. Zaželen je tudi  izpit za premikača vagonov na industrijskem tiru in izpit za gradbeno mehanizacijo. Imeti morate vsaj eno leto delovnih izkušenj.

Ponujamo

Delovno mesto ponuja:

Delovno razmerje se bo sklenilo za določen čas šestih mesecev z enomesečnim poskusnim delom z možnostjo podaljšanja delovnega razmerja za nedoločen čas.

Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Prijave pošljite v osmih dneh od objave na računalniško pošto kadrovska@jata-emona.si Vsekakor je zaželeno, da se pred prijavo pozanimate o tem kaj od vas še pričakujemo, zato vas prosimo, da se obrnete na gospoda Jožeta Draganjca, Direktorja proizvodnje krmil in sicer na njegovo računalniško pošto joze.draganjec@jata-emona.si