Aplast d.o.o.

Smo eno vodilnih podjetij, ki se ukvarja s preoblikovanjem plastičnih mas (rotomouldingom) v Sloveniji in njeni neposredni bližini (države bivše Jugoslavije, Italija, Avstrija). Dejavno prodiramo na zahodna tržišča in obenem ohranjamo prednost, ki jo imamo na obstoječih trgih. Uspešno uresničujemo svoje strateške usmeritve in sledimo svojemu poslanstvu in viziji.

Proizvodnja drugih izdelkov iz plastičnih mas.

Davčna št.23184604
Matična št.5098955000
Spletna stranhttp://www.aplast.si/
Zaposlenih20 - 49
NaslovPetrovče 115A
Pošta3301
KrajPetrovče

Vizija

Poslanstvo: V podjetju Aplast d.o.o. razvijamo in izdelujemo izdelke iz plastičnih mas. Poslanstvo podjetja APLAST in osnovno gibalo našega napredka je biti zmeraj korak pred željami kupcev, zaposlenih, lastnikov in okolja. Vizija: Naša vizija je postati in ostati podjetje, ki bi z odličnostjo na vseh ravneh svojega sodelovanja uspešneje kot konkurenca prinašalo koristi vsem svojim javnostim – kupcem, zaposlenim in prebivalcem v okolju, kjer delujemo.

Cilji

Razvoj: Usmerjeni smo v razvoj visokokakovostnih ter estetsko sprejemljivih izdelkov, ki izpolnjujejo osnovne zahteve: kakovost, varnost in učinkovitost. Tako svojim izdelkom pod lastno blagovno znamko zagotavljamo tržno prednost in prepoznavnost na vedno bolj konkurenčnem trgu.

Storitve in/ali izdelki

-  Kanalizacijski in telekomunikacijski jaški
-  Aqua Care
-  Žarne niše
-  Eko program
-  Naročniški program
-  Izdelki za avtomobilsko industrijo

Storitve:

- Razvoj in tehnologija
- Proizvodnja izdelkov in kontrola
- Skladiščenje in odprema blaga