Sodelavec za marketing - m/ž

Lindstrom d.o.o.

  • Datum objave:17. 6. 2022
  • Prijave do:17. 7. 2022
  • Kraj dela: Logatec
Nazaj na seznam

Lindstrom d.o.o.

V Lindstromu iščemo novega sodelavca ali sodelavko na delovnem mestu Sodelavec za telemarketing m/ž. Če si si po prebranem oglasu pogledal/a s čim se ukvarjamo, potem si že prava oseba za nas, saj rabimo sodelavca/ko, ki bo pomagal/a pri širitvi poznavanja naše storitve.

Nekaj o nas. Smo globalno podjetje s sedežem na Finskem, prisotno v 24 državah in globalno zaposlujemo 4600 ljudi. V Sloveniji smo prisotni že dobrih 20 let in zaposlujemo nekaj več kot 70 ljudi. Naš glavni cilj je ustvariti vrednost za stranko v vsem, kar počnemo. In prepričani smo, da lahko le zadovoljni in motivirani zaposleni stranki zagotovijo odlično izkušnjo.

Opis delovnega mesta

Pričakujemo

Od kandidata pričakujemo:

Zveni dobro, kaj pa konkretno pričakujemo od novega člana tima, od tebe? Potrebujemo komunikativno osebo, ki ji klicanje potencialnih strank in prodaja po telefonu ni tuja, saj ti bo to predstavljalo približno polovico tvojega delovnika, preostalo polovico pa bo usmerjena v digitalni marketing, upravljanje z »leadi«, skrb za socialna omrežja in pomoč prodajni ekipi ter ostalim prijaznim sodelavcem. Delo boš lažje opravljal/a, če si vztrajen/a in pozitivno naravnan/a, saj te stranke lahko velikokrat na hitro zavrnejo (saj veš, nimajo vsi vedno dobrega dneva 😊). Pomagalo ti bo, če si organiziran/a, si rad/a zapišeš stvari in narediš follow-up, saj se lahko drugače hitro izgubiš med vsemi klici in odprtimi pogajanji. Imeti moraš tudi malo detektivske žilice (saj veš, potrebno je najti informacije, spremljati stanje in novosti na trgu 😉). Instagram, Facebook in predvsem LinkedIn so ti blizu oziroma veš, da to ni nekaj za na kruh namazat.

Ponujamo

Delovno mesto ponuja:

Da pa ne bomo pisali samo o tem kaj iščemo, napišimo še nekaj o tem kaj ponujamo. Ponujamo pogodbo za nedoločen čas s 6 mesečnim poskusim obdobjem in vodjo, ki je odprta za predloge in podpira tvojo kreativno žilico. Za lažje delo boš prejel/a službeni mobilni telefon in prenosni računalnik. Imamo fleksibilen čas prihoda na delo, po prestanem poskusnem obdobju pa tudi možnost občasnega dela od doma. Plača je stvar dogovora in je sestavljena iz fiksnega in variabilnega dela.

Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Sedaj pa v akcijo, pošlji svoj življenjepis na jelena.frantar@lindstromgroup.com, najkasneje do 17. 7. 2022. 

Veseli bomo, da te povabimo na razgovor!