SAP svetovalec m/ž

PROFIL d.o.o.

  • Datum objave:23. 6. 2022
  • Prijave do:23. 7. 2022
  • Kraj dela: Ljubljana
Nazaj na seznam

PROFIL d.o.o.

Naš naročnik je eden izmed vodilnih ponudnikov celovitih rešitev informacijskih tehnologij na domačem in evropskem trgu. Svojim strankam ponujajo načrtovanje, razvoj, namestitev ter vzdrževanje poslovnih in IT rešitev.

Opis delovnega mesta

Delovni čas
polni delovni čas

Pričakujemo

Od kandidata pričakujemo:
  • izobrazba ekonomske, tehnične, logistične ali druge ustrezne smeri,
  • od 2 do 8 let delovnih izkušenj na področju SAP svetovanja,
  • zaželeno poznavanje modulov SD in/ali FI in/ali BC in/ali PM in/ali PP,
  • aktivno znanje angleškega jezika.

Ponujamo

Delovno mesto ponuja:
Naš naročnik načrtuje povečanje aktivnosti in s tem tudi vloge pri uvajanju SAP rešitev na evropske trge. Kandidati, ki so iznajdljivi, prilagodljivi, samoiniciativni in odgovorni ter imajo občutek za delo tako z notranjimi kot zunanjimi strankami, imajo priložnost postati del vodilnega podjetja na tem področju ter pomagati izpolniti zastavljeno ambiciozno vizijo. Analitičnost, pozitivna naravnost ter odlične komunikacijske in pogajalske sposobnosti so prav tako lastnosti, ki morajo odlikovati SAP svetovalca.

Podjetje ponuja dinamično delo, ki svojo kulturo gradi na družini prijaznem okolju, ki omogoča lažje usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja. Podjetje ponuja odlične delovne pogoje, z možnostjo nadaljnjega izobraževanja ter zagotovljeno stimulativno plačilo. Delo v mednarodnem okolju ter spopadanje z novimi izzivi v SAP segmentu na različnih tržiščih pa so odlična priložnost za karierni razvoj.   
Oblika zaposlitve ali sodelovanja
zaposlitev za nedoločen čas

Prijava na delovno mesto

V kolikor se prepoznate v zgornjem opisu in imate močno željo po krepitvi večjega in bolj prodornega kolektiva na področju poslovnih informacijskih sistemov (ERP), vas vabimo, da svojo prijavo z življenjepisom posredujete na elektronski naslov spela.mihelin@profil.si.