Samostojni procesni tehnolog (m/ž)

GOSTOL-GOPAN D.O.O. Nova Gorica

  • Datum objave:14. 1. 2022
  • Prijave do:13. 2. 2022
  • Kraj dela: Nova Gorica
Nazaj na seznam

GOSTOL-GOPAN D.O.O. Nova Gorica

Podjetje GOSTOL-GOPAN d.o.o iz Nove Gorice že več kot 70 let zagotavlja celovite rešitve, na področju industrijskih linij za učinkovito proizvodnjo kruha in pekovskega peciva. Z vizijo fleksibilnosti in inovativnosti v zadnjih letih zelo uspešno prodiramo na nova tržišča in širimo svoje poslovanje ter smo med vodilnimi proizvajalci celovitih industrijskih linij.

Izkoristite priložnost in pustite svoj pečat v podjetju, ki postavlja nove trende v pekarski industriji.

K sodelovanju vabimo

Samostojnega procesnega tehnologa (m/ž)

 

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Zadolženi boste za opredelitev in opis tehnoloških procesov in opreme za projekte, raziskovanje uporabnosti novih tehnoloških rešitev, izvedbo tehnoloških izračunov, pripravo tehnoloških podlog za izdajo ponudb in sklenitev pogodb.

Sodelovali boste pri testiranjih strojev v proizvodnji z namenom preverjanja njihove fonkcionalnosti, ter ustreznosti doseganja kapacitete in tehnološkega delovanja ter pri testiranjih novih prototipnih strojev.

Delo vključuje tudi delo na terenu (mednarodno). Sodelovanje na zagonih linij, demonstriranje opreme, preizkušanje strojev, opravljanje meritev in pregled tehnologije pri kupcih ter spuščanje opreme v pogon, tehnološko reguliranje in nastavljanje opreme.

Pričakujemo

Od kandidata pričakujemo:
  • univerzitetni diplomirani inženir živilske tehnologije ali magister inženir živilstva
  • zaželene delovne izkušnje s področja pekarstva,
  • aktivno znanje angleškega jezika, zaželeno pa še vsaj pasivno znanje italijanskega ali ruskega jezika,
  • pripravljenost na dinamično delo in službena potovanja.
Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Ponudbe z dokazili in kratkim življenjepisom, v katerem nam skušajte predstaviti pridobljena znanja in izkušnje ter svoje sposobnosti, pričakujemo do 13. 2 2022 našem  naslovu: GOSTOL – GOPAN d.o.o., Prvomajska 37, 5000 Nova Gorica ali na e-pošti: zaposlitev@gostolgroup.eu