Prosta delovna mesta v kraju Izola

Aktualna prosta delovna mesta: 2

 • Natakar - Izola m/ž

  Pri našem naročniku, korak od mestnega jedra, obdanega s čudovitim parkom, potrebujejo natakarja, za delo v prijetnem delovnem okolju.

  • Prijave do
   19. 6. 2024 Še 3 dni
  • Kraj dela
   Izola

Izola je čudovito manjše obmorsko mesto, ki leži med mestoma Koper in Piran. Ime je dobilo po otoku, na katerem je nastalo. Danes je znano predvsem kot turistično središče, vendar so prebivalci še zmeraj tesno povezani z ribištvom in pridelavo olja ter vina. Prvi turizem se je začel razvijati z odkritjem termalne vode leta 1820. Mesto ima pestro zgodovino, ki se skriva za zidovi starega mestnega jedra.

Izola šteje čez 11.000 prebivalcev. Nahaja se na območju, kjer avtohtono živijo pripadniki italijanske narodne skupnosti in kjer je  poleg slovenščine uradni jezik tudi italijanščina.

Naselje je locirano na južni obali Tržaškega zaliva med mestoma Piran in Koper, jedro ima na manjšem apnenčastem polotoku.

Večja podjetja iz Izole, ki objavljajo prosta delovna mesta, mnoga tudi na portalu Optius.com: ROBOTINA d.o.o.SANIS d.o.o., HAUSBRANDT CAFFE, d.o.o., LADJEDELNICA IZOLA d.d., FREETIME d.o.o., DESK d.o.o. Izola, in drugi. 

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.