Komunalni delavec - čiščenje (m/ž)

JAVNO PODJETJE VODOVOD KANALIZACIJA SNAGA d.o.o.

  • Datum objave:15. 11. 2021
  • Prijave do: 5. 12. 2021
  • Kraj dela: Ljubljana
Nazaj na seznam

JAVNO PODJETJE VODOVOD KANALIZACIJA SNAGA d.o.o.

JP VOKA SNAGA  smo ustanovljeni za izvajanje obveznih gospodarskih javnih služb, z namenom zagotavljanja kakovostnega bivalnega okolja, kar nam jasno opredeljuje temeljne okvire našega poslanstva. Smo tim, ki prebivalcem mesta Ljubljana z okolico zagotavlja oskrbo s čisto pitno vodo, odvajanje in čiščenje komunalne in padavinske odpadne vode, zbiranje določenih vrst komunalnih odpadkov, obdelavo določenih vrst komunalnih odpadkov, odlaganje ostankov predelave ali odstranjevanja komunalnih odpadkov ter urejanje in čiščenje javnih površin.

Smo družbeno odgovoren tim z dolgoletno, več kot 100 letno, tradicijo delovanja, ki k izvajanju komunalnih dejavnosti pristopa celovito, odgovorno, razvojno in trajnostno.

K sodelovanju vabimo dva nova sodelavca na delovnem mestu: »Komunalni delavec - čiščenje« (m/ž), v DE Čiščenje, Sektorja za urejanje javnih površin.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Delo obsega: dela na čiščenju vseh javnih površin, vzdrževanje čistoče in reda v javnih sanitarijah v skladu s higiensko sanitarnimi predpisi, dela na čiščenju javnih površin s trokolesnim poltovornim vozilom, dela na čiščenju javnih površin z mini pometalnim strojem, rokovanje z napravami in priključki na vozilu, pomoč pri izpraznjevanju vozila na za to določena mesta, delo z zemljo, grabljanje, nakladanje materiala na kamion. Delo poteka v izmenah na terenu.

Pričakujemo

Od kandidata pričakujemo:
  • II. st. strokovne izobrazbe - končana osnovna šola;
  • vozniški izpit B

Ponujamo

Delovno mesto ponuja:
  • dinamično in ustvarjalno delovno okolje
  • možnost strokovnega razvoja z izobraževanjem in pridobivanjem novih znanj
  • zagotavljanje številnih ukrepov družini prijaznega podjetja za lažje usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja
  • zaposlitev za določen čas dvanajst (12) mesecev, s polnim delovnim časom

Postopek izbora vključuje tudi praktični preizkus.

Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Vaše pisne prijave z dokazili pričakujemo do vključno 5. 12. 2021 na tanja.ulcar@vokasnaga.si. ali na JP VOKA SNAGA d.o.o., Vodovodna cesta 90, 1000 Ljubljana z obveznim pripisom delovnega mesta "Komunalni delavec - čiščenje" (m/ž),.

Za morebitne dodatne informacije vam je na voljo Tanja Ulčar, tel. št. 01 5808 242.