Inženir za testiranje programske opreme m/ž

Trgotur, d.o.o.

 • Datum objave:25. 3. 2021
 • Prijave do:24. 4. 2021
 • Kraj dela: Velenje, ali od doma
Nazaj na seznam

Trgotur, d.o.o.

NIBE oblikuje globalno projektno skupino s ciljem razvoja naslednje generacije povezanih rešitev za ogrevanje in hlajenje bivalnih prostorov. Imaš, kar potrebujemo, da se pridružiš naši ekipi sijajnih posameznikov in pospešimo pot k bolj trajnostni prihodnosti?

NIBE je eno izmed vodilnih globalnih podjetij s področja rešitev za ogrevanje in hlajenje bivalnih prostorov z minimalnim vplivom na okolje. Naše rešitve so pomemben del gradnje bolj trajnostne prihodnosti. Leta inovacij in rasti so nas pripeljala do danes in čas je za naslednji korak v našem razvoju. Digitalizacija in povezljivost dajeta nove priložnosti za še bolj trajnostno proizvodnjo energije in izboljšane rešitve za ogrevanje in hlajenje bivalnih prostorov.

Ustvariti želimo razvojno skupino, ki se bo nahajala na različnih koncih sveta in preko interneta nudila podporo za pametne hišne sisteme celotni skupini podjetij pod okriljem NIBE Climate Solutions. Vabimo najboljše kandidate, ki želijo sodelovati pri snovanju bolj trajnostne prihodnosti – premikali bomo meje, v koncepte povezali lokalne vire energije in razvijali nove načine za ustvarjanje udobne klime bivalnih prostorov.

 V ekipo vabimo kandidata na delovno mesto: INŽENIR ZA TESTIRANJE PROGRAMSKE OPREME M/Ž

 Kraj dela: Velenje in/ali od doma

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Kot inženir za testiranje programske opreme boste del skupine, ki ustvarja naslednje generacije povezanih pametnih hišnih sistemov. Vaše delo bo vključevalo preverjanje  napak, ki jih bodo javili naši uporabniki, kot tudi testiranje in preverjanje novih funkcionalnosti, dodanih naši programski opremi. Dobili boste priložnost, da se sodelujete tako pri osnovnejših funkcionalnostih vdelane strojne programske opreme, kot tudi pri kompleksnejših sistemih, ki predstavljajo del naših rešitev v oblaku – v vseh primerih bo cilj zagotavljanje visokokvalitetnih rešitev, ki zadovoljujejo potrebe in pričakovanja naših strank.

Kot del globalne razvojne ekipe strokovnjakov na tem področju boste delali v eni izmed naših enot po svetu, kjer boste sodelovali tako pri razvoju strojne in programske opreme kot tudi pri razvoju rešitev v oblaku. Sodelovali boste v multinacionalnem okolju, delali v lokalnem okolju in soustvarjali najnaprednejše in okolju prijazne rešitve za trg Evrope in Severne Amerike. Družili se bomo tudi v živo – srečamo se nekajkrat na leto, kar pomeni, da lahko pričakujete tudi redke a zagotove poslovne poti na druge lokacije v Evropi ali ZDA.

Pričakujemo

Zahtevana izobrazba
VI/1., VI/2., VII.
Od kandidata pričakujemo:
 • poznavanje procesov in znanja s področja odpravljanja napak na sistemih,
 • sposobnost hitrega učenja novih tehnologij in razumevanje širše slike sistemov,
 • tekoče znanje angleškega jezika.

Prednost bodo imeli kandidati z:

 • strokovno izobrazbo s področja programskega inženiringa,
 • znanja s področja testiranja programske opreme,
 • izkušnje dela z avtomatiziranimi testnimi orodji,
 • izkušnje z razvojem vgrajene programske opreme,
 • upravljanje v Linux okolju in opravljanje napak omrežne komunikacije.

Ponujamo

Oblika zaposlitve ali sodelovanja
zaposlitev za nedoločen čas
Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Vse zainteresirane kandidate vabimo, da nam svoje spremno pismo in življenjepis v angleškem jeziku pošljejo na maja@trgotur.si s pripisom »inženir za testiranje« Prijave sprejemamo do 24. 4. 2021.