Galvanizer (m/ž)

Zlatarna Celje d.o.o.

 • Datum objave:
  28. 5. 2024
 • Prijave do:
  27. 6. 2024 Še 4 dni
 • Kraj dela
  Celje

Opis delovnega mesta

Galvanizacija plemenitih kovin (zlatenje, rodiniranje…), strojno čiščenje nakita po različnih postopkih, predpisovanje postopkov za končno čiščenje nakita, vodenje dokumentacije, skladiščenje nevarnih snovi, naročanje materiala za galvanizacijo, naročanje repromaterialov za galvano.

Delovni čas
polni delovni čas

Pričakujemo

 • V. stopnja izobrazbe – kemijski tehnik,

 • poštenost, natančnost, zanesljivost, vestnost, odgovornost,
 • ročne spretnosti, pripravljenost osvajanja novih strokovnih znanj in spretnosti.

Ponujamo

NUDIMO dinamično in stabilno delovno okolje v podjetju s prepoznavno blagovno znamko ter možnosti nagrajevanja in dodatnega usposabljanja.

Zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja.

Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Če se želite pridružiti naši ekipi in izpolnjujete navedene pogoje, vas vabimo, da se prijavite najkasneje do 27. junija 2024, preko ponujene prijavne možnosti portala.

Zlatarna Celje d.o.o.

Zlatarna Celje se lahko kot eden največjih proizvajalcev nakita v Evropi pohvali z lastno proizvodnjo in močno razvito maloprodajno mrežo na domačih in tujih trgih. Svoje poslanstvo uspešno gradimo na bogati tradiciji, dovršeni kakovosti in široki ponudbi izdelkov blagovne znamke z veliko prepoznavnostjo. Za uspešno poslovanje in doseganje zastavljenih ciljev so ključnega pomena zavzeti, odgovorni in kompetentni zaposleni. V Zlatarni Celje si prizadevamo graditi kulturo medsebojnega sodelovanja, spoštovanja in zaupanja ter hkrati uresničiti karierne in osebne cilje vsakega posameznika.

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.