Delo v distribucijskem centru (Celje) m/ž

Pivovarna Laško Union d.o.o.

  • Datum objave: 3. 8. 2022
  • Prijave do: 2. 9. 2022
  • Kraj dela: Celje
Nazaj na seznam

Pivovarna Laško Union d.o.o.

V družbi PIVOVARNA LAŠKO UNION d.o.o., vodilnem proizvajalcu piva in brezalkoholnih pijač v Sloveniji, sta svoje moči združili Pivovarna Laško in Pivovarna Union. Podjetje, ki svoje izdelke proizvaja in polni na dveh lokacijah v Laškem in v Ljubljani, ima skoraj 200-letno tradicijo. Leta 2016 je podjetje postalo del globalne družbe HEINEKEN.  

V podjetju smo razvojno naravnani in zavezani uporabi prvovrstnih naravnih sestavin ter nenehnemu izboljševanju in inoviranju. Zavezani poslovni, tehnološki, marketinški in komunikacijski odličnosti novosti uvajamo na različnih področjih: vse od uvajanja novih kategorij pijač, novih vrst piva in brezalkoholnih pijač, do prenove embalaže, spletne prodaje in uporabe novih tehnologij za točenje piva.

Pri vsem, kar delamo, sledimo našemu poslanstvu: v radosti sožitja varimo dobro družbo, navdihujemo boljši svet. Vodijo nas štiri vrednote: POGUM za sanje in inoviranje, STRAST do kupcev in strank, SKRBNOST do ljudi in planeta ter VESELJE do življenja. Če so blizu tudi vam, ste pravi za našo vrhunsko ekipo. Dobrodošli!

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

V prijetnem kolektivu na lokaciji Distribucjiski center Celje potrebujemo študenta za delo v skladišču, delo zajema pripravo komisionov, skrb za red in čistočo skladišča…

Ponujamo

Delovno mesto ponuja:

Delo poteka v dveh izmenah oz. po dogovoru.

Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Zainteresirani kandidati naj pošljejo vlogo s pripisom "Delo v distribucijskem centru (Celje)" na e-naslov: kariera.slovenija@heineken.com, do 2. 9. 2022.