CNC programer / CNC operater m/ž

Trgotur, d.o.o.

  • Datum objave:26. 3. 2021
  • Prijave do:25. 4. 2021
  • Kraj dela: Velenje
Nazaj na seznam

Trgotur, d.o.o.

Smo tim kadrovikov za več podjetij, predvsem iz Savinjske in Koroške regije. Z več kot 30-letnimi izkušnjami skrbimo za urejene kadrovske procese znotraj podjetij, kar vključuje tako delovno-pravno področje kot tudi celotno upravljanje s kadri. Ne, nismo agencija, niti te dejavnosti ne opravljamo, iščemo pa ustrezne kandidate za neposredne zaposlitve pri naročnikih.

Za našega naročnika iščemo več CNC programerjev in operaterjev. Podjetje je razvojno in proizvodno naravnano z večjim deležem produktov za tuje naročnike.

Zaradi povečanega obsega del, iščemo: CNC PROGRAMERJE / CNC OPERATERJE začetnike ali z več leti delovnih izkušenj.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Seveda, vsako podjetje si v prvi vrsti želi najboljšega CNC programerja in/ali operaterja z več leti delovnih izkušenj, a bomo veseli tudi prijav kandidatov z manj leti delovnih izkušenj ali začetnike z željo, da se takšnega dela priučijo. 

Delo je proizvodno in razvojno, odvisno od vaših sposobnosti, delovnih izkušenj in znanj, tako na krivilnih CNC strojih kot tudi laserskih CNC strojih. Minimalna zahteva, ki jo pričakujemo od kandidatov je znanje branja načrtov iz strojništva, srednješolsko tehnično predznanje (katerakoli tehnična smer, ki je vsaj pikico vključevala obdelavo kovin) ali relevanten smisel za tehniko, strojništvo. 

 

Pričakujemo

Od kandidata pričakujemo:

Minimalna zahteva, ki jo pričakujemo od kandidatov je znanje branja načrtov iz strojništva, srednješolsko tehnično predznanje (katerakoli tehnična smer, ki je vsaj pikico vključevala obdelavo kovin) ali relevanten smisel za tehniko, strojništvo. 

K sodelovanju vabimo proaktivne kandidate, ki bi delo z veseljem opravljali, so motivirani za doseganje boljših rezultatov in posledično višjega, nadpovprečnega plačila v regiji. Za piko na i bomo veseli še kakšnega izboljšanja postopkov v proizvodnji, sodelovanja pri razvoju novih produktov in motiviranosti, da vsi skupaj zrastemo še za kakšno stopničko višje!

TOREJ, NA KRATKO:

  • iščemo tehničen kader, ki bi opravljal delo na različnih CNC strojih, ne glede na leta izkušenj in predznanj,
  • naročnik se nahaja v Savinjski dolini,
  • zaposlite se neposredno pri naročniku, mi kot »zunanji kadrovik« pa bomo vodili postopek selekcije do zaposlitve.

Ponujamo

Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Vse zainteresirane kandidate vabimo, da se prijavijo na maja@trgotur.si ali nas pokličejo na. Prijave sprejemamo do 25. 4. 2021.