Spremno pismo - pošiljanje na podlagi priporočila / mreženja

Ko na podlagi mreženja ali različnih poznanstev prejmete informacijo o morebitni novi priložnosti zaradi širjenja poslovanja ali sproščenem delovnem mestu, ki bi vas zanimal, nikar ne odlašajte s pošiljanjem prijave!

Tako boste prehiteli vso konkurenco, ki sicer nastane tisti trenutek, ko podjetje prosto delovno mesto izpostavi. 

PRAKTIČNI PRIMER SPREMNEGA PISMA

Pošiljanje svojega CV-ja na podlagi informacije s strani znanke v podjetje, ki namerava širiti ekipo na področju marketinga.


 

Spoštovani g. Hrovat,

s strani vaše sodelavke, gospe Sabine Možnar, katera mi je tudi posredovala vaš kontakt, sem prejela informacijo, da v kratkem nameravate okrepiti vašo marketinško ekipo in se podati predvsem v promocijo vaše nove blagovne znamke na spletu.

Na podlagi dosedanjih izkušenj menim, da bi lahko veliko pripomogla ravno na področju digitalnega marketinga, SEO optimizacije in zanimivega pojavljanja na različnih družabnih omrežjih.

Kot vodja projektov v marketinški agenciji SMMS, ki je specializirana predvsem v internetno oglaševanje, sem si nabrala izkušenj s pripravo reklamnih kampanj in predvsem merjenjem uspešnosti le-teh. Lahko se zdi kampanja še tako dobro zastavljena, so končni rezultati tisti, ki štejejo. In če to merimo, lahko pravočasno ugotovimo morebiten napačen pristop in ga ustrezno spremenimo, še predno nastane visok strošek.

Delo, ki ga opravljam, me nadvse veseli, želim si le projekt, s katerim bom od vsega začetka, z njim rastla in se veselila doseženih zastavljenih ciljev. Pri sedanji zaposlitvi je ravno to edina stvar, ki me moti in sicer vedno novi projekti, ki jih vzpostaviš, se dodobra poglobiš vanje in naslednji trenutek že predaš naprej. Jaz pa bi bila rada del ekipe, ki dela in diha skupaj z blagovno znamko, skrbi za njeno prepoznavnost in jo vedno na nov in inovativen način predstavlja uporabnikom interneta.

Več o mojih izkušnjah si lahko preberete v priloženem CV-ju, z veseljem pa se tudi oglasim pri vas na povsem neobvezujočem informativnem razgovoru, kjer bi mi predstavili vašo vizijo, jaz pa vam lahko podam nekaj idej, na kakšen način bi se zadeve lahko lotili.

Zahvaljujem se za vaš čas, ki ste si ga vzeli in prebrali moje sporočilo ter vas obenem lepo pozdravljam.

Lina Urška Pengov
031 123 456
Ljubljana