Spremno pismo - ob prijavi preko klasične pošte

Oglejte si primer, kako naj bi izgledalo spremno pismo, ki se ga pošilja po klasični pošti. Bistvena razlika med pošiljanjem preko klasične pošte in elektronske je predvsem v sami glavi spremnega pisma.

Oglejte si primer, kako naj bi izgledalo spremno pismo, ki se ga pošilja po klasični pošti. Bistvena razlika med pošiljanjem preko klasične pošte in elektronske je v sami glavi spremnega pisma, kjer pri klasičnem pošiljanju zapišemo tako svoj naslov kot naslov podjetja, kamor smo pismo naslovili ter datum pošiljanja.

PRAKTIČNI PRIMER SPREMNEGA PISMA

Lina Urška Pengov
Moja ulica 2
1000 Ljubljana
Telefon: 01/123 45 67
E-naslov: linaurska.pengov@gmail.com

Ljubljana, 1.3.2009

Klas-ko d.o.o.
Pod bori 2
2000 Maribor

 

Spoštovana gospa Novak!

Z zanimanjem  sem prebrala vaš zaposlitveni oglas, ki sem ga zasledila na portalu www.mojaZaposlitev.si. Glede na moje delovne izkušnje in rezultate dosedanjega dela sem prepričana, da sem oseba, ki jo iščete za svoje podjetje. Iz priloženega življenjepisa je razvidno, da imam več kot 10 let delovnih izkušenj kot vodja prodaje. Pod mojim vodstvom je naše podjetje v zadnjem letu beležilo 23 % rast prodaje naših storitev. V letu 2009 nameravam dokončati tudi podiplomski študij na Ekonomski fakulteti. Prepričana sem, da bi lahko moje dosedanje delovne izkušnje in bogata teoretična podlaga, ki sem jo pridobila tudi z dodatnimi  izobraževanji, prispevala k še večjemu uspehu vašega podjetja.

Kot mi je znano, sta v vašem podjetju znanje in profesionalnost na prvem mestu, kar tudi sama smatram kot bistvene vrednote pri delu, zato menim, da bi se lahko dobro ujeli in odlično sodelovali. V kolikor boste zainteresirani za intervju, me lahko pokličete na telefon ali pošljete e-mail. Vesela bom vašega vabila na intervju, kjer se vam bom lahko še podrobneje predstavila.

S spoštovanjem,

Lina Urška Pengov