Mednarodna konferenca Voditelj prihodnosti

HR konferenca marec 2019 naslovnica

Voditelj prihodnosti, dirigent s posluhom za vsakogar: S personaliziranim pristopom do zavzetih zaposlenih. Mednarodna konferenca je potekala 28. maja 2019, na Brdu pri Kranju.

Svoje izkušnje in znanja so z nami delili vrhunski strokovnjaki. Konferenca je potekala med 8:30 in 14:30 uro v dvorani Grandis. Tokratna konferenca se je osredotočila na personalizacijo, ki vpliva in spreminja tudi upravljanje kadrov. Pester program so z nami soustvarjali tako vrhunski tuji kot tudi odlični domači govorci.

Program HRM konferenca

OGLEJTE SI PREZENTACIJE DOBRIH PRAKS

Med drugimi so bili z nami:


deu


 davids

Nika Deu je psihoterapevtka (smer transakcijska analiza) in executive coach z bogatimi poslovnimi izkušnjami s področja strateškega marketinga in poznavanjem ustroja podjetij. Njena poklicna pot na področju marketinga in odnosov z javnostmi se je začela v multinacionalnih podjetjih, kot sta McDonald's in Philip Morris, leta 1998 pa se je v vlogi direktorice marketinga in odnosov z javnostmi pridružila komercialni televiziji Pro Plus, kjer je delovala 10 let. Sedaj že več kot 10 let, kot deluje v svoji psihoterapevtski praksi v Ljubljani, ter svetuje podjetjem pri ustvarjanju zdrave korporativne kulture.  

Na konferenci bo predstavila vlogo vodje, ki mu želimo slediti. Dobili bomo odgovor na vprašanje, kakšna osebnost naj bo dober voditelj.

>> PRENESITE SI PREZENTACIJO

Bob Davids, diplomant prestižne fakultete Art Center College of Design v Pasadeni, se je svoje prve poslovne ideje lotil že pri dvanajstih letih. Do sedaj je vodil že šest zelo uspešnih podjetjih iz povsem različnih panog,  tako s področja inženirstva kot tudi vinogradništva – podjetje Radica Games,  vinska klet Sea Smoke Cellars… trenutno pa gradi luksuzno letovišče v Indoneziji. Svoj poslovni uspeh pripisuje edinstveni kulturi, ki vlada v njegovih podjetjih.
Bob Davids je eden bolj izvirnih in provokativnih umov poslovnega sveta ter soavtor knjižne uspešnice Vodenje brez ega, ki je nastala v 2018 v sodelovanju z Brianom Carneyjem in Isaacom Getzom.

Predstavil nam bo radikalno drugačen koncept voditeljstva, ki se ne suče okoli vodje, ampak zaposlenih in zaupanja v njihove sposobnosti. Več o tem boste lahko slišali na konferenci.

 


mccann

   rolfsen

Deiric McCann je direktor mednarodnega podjetja Genos International in vodilni mednarodni ponudnik izobraževanja in vrednotenja čustvene inteligence, treningov čuječnosti ipd. Strankam po vsem svetu že več kot 25 let pomaga iz posameznika pridobiti najboljše za njegovo organizacijo. Je avtor uspešnice Karizma vodje in več drugih knjig, ki poudarjajo ključno vlogo vključevanja ljudi v poslovni uspeh.

Na konferenci bo govoril o možnostih uvajanja rešitev za podjetja, ki temeljijo na čustveni inteligenci z upoštevanjem raznolikosti ter skupnih družbenih potreb in omogočajo plodno medgeneracijsko sodelovanje ter večjo  motivacijo zaposlenih.

>> PRENESITE SI PREZENTACIJO

Glenn Rolfsen velja za izjemnega strokovnjaka za izboljšanje delovnega življenja zaposlenih, deluje v Oslu na področju zdravstvenih storitev medicine dela. Po izobrazbi je psihoterapevt, smer gestalt terapija, svoje izkušnje je pridobival v večjih evropskih državah, kjer je tudi deloval.  Na konferenci bo predstavil svoj koncept Gozzip, s katerim je že navdušil Svetovno zdravstveno organizacijo, govori pa o tem, kako spremeniti nezdravo in toksično delovno okolje.

Prizadeva si za izboljšanje kakovosti delovnega življenja zaposlenih vseh generacij, kar se odraža v večji produktivnosti in zadovoljstvu zaposlenih ter znižanju absentizma. Več o tem – kmalu na konferenci.


>> PRENESITE SI PREZENTACIJO

rugelj gutmann

dr. Samo Rugelj je dolgoletni publicist na tematskih področjih kulturne ekonomije. Diplomiral je iz farmacije, magistriral iz ekonomije, doktoriral pa s področja javnih vlaganj v slovensko založništvo, ter je avtor in soavtor številnih člankov in knjig s področja kinematografije, založništva in rekreacije. Od leta 1992 deluje tudi kot podjetnik, saj je direktor založbe UMco in njen odgovorni urednik, ta  poleg knjig izdaja tudi revijo Bukla, brezplačno revijo o dobrih knjigah.

Na konferenci bo govoril o tem, kaj nas lahko knjige in filme naučijo o vodenju in nas seznanil z nekaterimi najboljšimi nedavnimi primeri.


>> PRENESITE SI PREZENTACIJO

Primer dobre prakse iz tujine bo predstavil ustanovitelj in generalni direktor podjetja Sonnetor Johannes Gutmann, ki sledi viziji in poslanstvu: »Yes, we are different.«, kar se odraža tudi v delovanju podjetja. Je pionir organskega načina pridelave hrane, zelišč in čaja, še preden je to postala tržna niša. Podjetje danes proizvaja okoli 900 izdelkov in združuje okoli 300 ekoloških kmetov, ki v harmoniji z naravo in brez kemikalij na svojih poljih in travnikih gojijo naravna zelišča, čaje in kavo prvovrstne kakovosti.

Na konferenci bomo slišali, kako mu je uspelo v domačem mestu Waldviertel zgraditi uspešno mednarodno podjetje, ki svoj dobiček deli drugače kot večina podjetij, to je - po principu skupne dobre ekonomije.

>> PRENESITE SI PREZENTACIJO

Konferenco je pripravil Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad v okviru programa Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile - ASI v sodelovanju s kariernim portalom Optius.com - mojazaposlitev in Zvezo ljudskih univerz Slovenije. Dogodek je bil namenjen vodjem, direktorjem ter direktorjem področja upravljanja človeških virov.

Logotipi konferenca 2019

Konferenco sofinancira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

MEDIJSKI PARTNERJI DOGODKA:

 

delo logo svet kapitala Rekruter logo