Prosta delovna mesta v podjetju VSI.SI d.o.o.

VSI.SI je mlado podjetje pozitivnih, kreativnih in predanih ljudi. Vsako novo nalogo vidimo kot izziv in priložnost za implementiranje najnovejših spoznanj v izdelavi in optimizaciji spletnih strani. Dosledno upoštevamo vaše želje, hkrati pa vam ponudimo tudi rešitve, ki bodo vašo spletno stran povzdignile še višje. Z vpisom v naš poslovni imenik VSI.SI boste ne samo zvišali pozicije vaše spletne strani, pač pa boste z optimiziranimi vsebinami zapolnili tudi elektronsko tržno nišo. Vsebine, spisane posebej za poslovni imenik VSI.SI in povezave s spletno stranjo vašega podjetja, bodo začrtale vašo pot do še večjega uspeha. Ta korak vam bo prinesel veliko novih obiskovalcev, kar pomeni več potencialnih strank v primerjavi s klasičnimi marketinškimi tehnikami. V našem podjetju VSI.SI bomo skozi cel proces optimizacije tesno sodelovali z vami in nato v obojestransko zadovoljstvo želi sadove vašega in posledično tudi našega uspeha. Bodite tudi vi v družbi velikih - pridružite se nam! Skupaj bomo pod taktirko izkušenosti in znanja posegli po zvezdah!

Vsi.si d.o.o. je agencija za digitalni marketing.Izvajamo vse storitve, ki so vezane na spletni marketing, Izdelava spletnih strani, optimizacija spletnih strani, Google oglaševanje, Facebook oglaševanje,....

Naslov Zasavska cesta 42
Pošta1231
PoštaLJUBLJANA-ČRNUČE
Telefon0590 75928
Emailinfo@vsi.si
Spletna stranvsi.si
DejavnostMarketing in oglaševanje; Računalništvo in informatika
Število zaposlenih10 do 19 zaposlenih
Davčna št.60414022
Matična št.3977765000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/VSI-SI-D-O-O

Vizija

Vsi.si d.o.o. ima cilj postati in ostati vodilno podjetje na področju spletnega marketinga v Sloveniji. S poslovnim modelom in poslovno idejo www.vsi.si imamo cilj vstopiti v globalno podjetje WSI CORPORATE, ki ga zastopamo že vrsto let. Podjetje WSI je že prisotno v 87 državah sveta, kar pomeni, da bomo po tej poti hitro vstopili v veliko število držav, sami pa že vstopamo v države bivše Jugoslavije.

Cilji

Cilji v vseh državah so enaki kot v Sloveniji. Gradimo najbolj obiskano spletno stran www.vsi.si . Za uresničitev zadanega cilja potrebujemo kvaliteno ekipo od prodaje do razvoja. V podjetju Vsi.si želimo postati vodilno podjetje na področju izdelave spletnih strani in na področju optimizacija spletnih strani.

Storitve in/ali izdelki

Vsi.si je agencija za spletni marketing. Storitve so izdelava spletnih strani, optimizacija spletnih strani, Google oglaševanje, Facebook oglaševanje, Linkedin oglaševanje,