Prosta delovna mesta v podjetju VIIG d.o.o.

Proizvodno in trgovsko podjetje VIIG d.o.o. je podjetje v zasebni lasti, ustanovljeno leta 1992. Izhaja iz obrtne dejavnosti Kovinska galanterija Marjan Vintar vse od leta 1978.
Osnovni namen podjetja je svojim kupcem zagotoviti celovito in visoko kakovostno ponudbo lastnih proizvodov na tržišču držav srednje in zahodne Evrope ter na tržiščih prekomorskih držav.
Naslov Dobrava ob Krki 1A
Pošta8312
PoštaPodbočje
Telefon07 4969660
Emailinfo@viig.si
Spletna stranviig.si/
DejavnostKmetijski in gozdarski stroji; Kovinski izdelki in oprema; Črpalke in kompresorji
Število zaposlenih20 do 49 zaposlenih
Davčna št.25240781
Matična št.5609488000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/VIIG-D-O-O

Vizija

VIZIJA: Z novo avtomatizacijo tehnološko proizvodnih procesov zagotoviti podjetju pogoje za povečanje konkurenčne sposobnosti v pogojih mednarodne konkurence ter omogočiti podjetju pogoje za uspešno izvedbo razvoja novih proizvodov, ki so v fazi snovanja. POSLANSTVO: Prepoznavnost podjetja v vidu: naših kvalitetnih proizvodov, v zadovoljstvu naših kupcev, do naših zaposlenih delavcev ter v varovanju okolja.

Cilji

Na osnovi načrtovanih ciljev podjetja delujemo v smeri konkurenčnosti naših proizvodov, zadovoljstva naših kupcev in čim večje učinkovitosti podjetja. Ob vsem tem skrbimo tudi za materialno in nematerialno motiviranost zaposlenih in za »dober glas podjetja« v okolju. Zastavljene cilje, ki so strukturirani na finančno merljive cilje in opisne cilje smo povezali v celoto in njihovo doseganje ažurno zasledujemo in na osnovi presoje tudi ukrepamo.